Percheziţii în Bucureşti la persoane suspectate că l-au jefuit pe consulul României la Miami

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii din Bucureşti au făcut, vineri, mai multe percheziţii în Capitală, la persoane suspectate că l-au jefuit pe consulul României la Miami, Cătălin Ghenea.

Fapta s-a petrecut în 17 septembrie, pe o stradă din Sectorul 1, consulul reclamând că a fost îmbrâncit de trei persoane care i-au sustras portofelul. Doi dintre suspecţi au fost prinşi, unul a fost deja arestat. Pentru prinderea unui dintre suspecţi, s-au tras mai multe focuri de armă.

”În această dimineaţă, poliţişti ai Secţiei 1 Poliţie Biroul de Investigaţii Criminale din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus în aplicare două mandate de percheziţie în Capitală într-un dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie. Cercetările s-au declanşat după ce, la data de 17 septembrie a.c., un bărbat ar fi sesizat prin apel 112  faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul1 a fost îmbrâncit de 3 persoane necunoscute, după care i-au sustras portofelul”, a transmis, vineri, Poliţia Capitalei.

Poliţiştii au precizat că, la data de 23 septembrie , poliţiştii Capitalei au reţinut un bărbat bănuit de săvârşirea faptei, ulterior acesta fiind arestat.

Totodată, joi, poliţiştii Capitalei au identificat şi au depistat pe o stradă din Sectorul 2 un alt bărbat bănuit de săvârşirea faptei. Pentru prinderea acestuia poliţiştii au executat mai multe focuri de armă în plan vertical, bărbatul fiind prins la scurt timp.

”Cel în cauză a fost condus la audieri la sediul subunităţii de poliţie, unde a fost reţinut urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere legală. Poliţiştii continuă cercetările  sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie”, a mai transmis Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au precizat că bărbatul jefuit este consulul general al României la Miami, Cătălin Ghenea.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite