Percheziţii în Bucureşti, inclusiv la Spitalul Witting, într-un dosar vizând achiziţia de echipamente de protecţie anti-COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Două percheziţii au loc vineri dimineaţă, în Bucureşti, inclusiv la un spital, într-un dosar vizând achiziţia de echipamente de protecţie anti-COVID.

UPDATE: Surse apropiate anchetei a precizat că este vizat Spitalul CF Witting şi că nu au fost respectate procedurile de achiziţie a materialelor de protecţie anti-COVID.

Coform surselor citate, în cursul zilei de vineri nu vor avea loc audieri, ci doar vor fi ridicate documente.

***

”În cursul zilei de 26 martie a.c., poliţiştii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, efectuează 2 percheziţii domiciliare, în 2 locaţii din  municipiul Bucureşti, dintre care una este la sediul unei persoane juridice, iar cealaltă la sediul unei instituţii publice (spital)”, anunţă Poliţia Capitalei.

Percheziţiile domiciliare se desfăţoarăîntr-un dosar în care se cercetează săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu, faptă prevăzută de art. 297 alin. (1) C.P. în achiziţiile publice privind echipamente de protecţie COVID 19 şi care se află în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite