Pedeapsă usturătoare pentru tânărul spaniol care a umilit un cerşetor român, păcălindu-l să mănânce biscuiţi cu pastă de dinţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
cersetor roman umilit cu oreo cu pasta de dinti spania

Un tânăr cunoscut pe YouTube, care a păcălit un om al străzii să mănânce biscuiţi umpluţi cu pastă de dinţi şi a postat online filmarea cu incidentul, a fost condamnat la 15 luni de închisoare şi trebuie să-i plătească victimei sale 20.000 de euro daune morale, scrie The Guardian.

Un judecător din Barcelona i-a interzis lui Kanghua Ren, mai bine cunoscut ca ReSet, să mai aibă conturi de socializare vreme de cinci ani.

ReSet, care s-a născut în China, dar a crescut în Spania, a fost printre primii 200 cei mai populari YouTuberi din Spania şi America Latină, cu 1,1 milioane de urmăritori.

În 2017, acesta a acceptat o provocare de a înlocui crema din biscuiţii Oreo cu pastă de dinţi. Tânărul a găsit un cerşetor român care trăia pe străzile Barcelonei, i-a oferit biscuiţii şi o bancnotă de 20 de euro şi a filmat întâlnirea. Românul a vomitat de câteva ori, ulterior. 

„Poate am mers puţin prea departe, dar să privim partea bună a lucrurilor: l-am ajutat să se spele pe dinţi“, a spus tânărul în clipul pe care l-a filmat şi de pe urma căruia a câştigat în jur de 2.000 de euro din publicitate.

Potrivit sentinţei, judecătoarea Rosa Aragones a concluzionat că ReSet „a umilit şi hărţuit o persoană fără adăpost, în vârstă, vulnerabilă... a cărei viaţă fusese afectată de alcoolism“, scrie El Pais. 

În Spania, pedepsele cu închisoarea sub doi ani sunt suspendate pentru persoanele care sunt la prima abatere. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite