Pe ce au „spart” bani funcţionarii din MAI în guvernarea PSD. Marcel Vela: „Puteam cumpăra pistoale poliţiştilor”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a anunţat, vineri, că s-au făcut în minister cheltuieli pe care nu le consideră justificate, asta în condiţiile în care era necesară dotarea poliţiştilor. Vela a vorbit despre cumpărarea unui BMW seria 7, cumpărat din banii poliţiştilor, care a fost făcut cadou la Camera Deputaţilor, dar şi despre patru maşini Touareg noi.

„De 200.000 de euro puteam cumpăra 500 de pistoale”, spus Vela, precizând că poliţiştii din stradă umblă cu pistoale Carpaţi.

În plus, ministrul a spus că a găsit, la Jandarmerie, sute de televizoare a o mie de euro bucata, dar deocamdată nu a decis dacă va face plângere penală pentru aceste achiziţii.

„Au fost miniştri care au cumpărat BMW seria 7, ultimul tip, să-l facă cadou la Camera Deputaţilor din banii poliţiştilor. Au cumpărat patru maşini Touareg noi, 200.000 de euro, toate patru la Jandarmerie care să asigure protecţia unor demnitari PSD. De 200.000 de euro puteau fi cumpărate cel puţin cinci sute de pistoale. Ca să salvăm membrii de sindicat din stradă, care au Carpaţi acum”, a afirmat, vineri, într-o conferinţă de presă, Marcel Vela.

Acesta a mai spus că a găsit „sute de televizoare cumpărate la Jandarmerie cu 1.000 de euro bucata”.

„O să verific ce fel de televizoare aşa grozave sunt cu 1.000 de euro bucata”, a spus Vela.
Întrebat dacă va depune plângere penală pentru aceste achiziţii, Vela a spus că va vedea care este prejudiciul, se va sfătui cu juriştii şi va decide ulterior. „Nu vreau să spun acum că fac sau nu fac”, a spus Vela.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite