PDL alege joi seară noul ministru al Muncii

PDL alege joi seară noul ministru al Muncii

Emil Boc (stânga) nu-şi poate aplica planurile fără sprijinul lui Vasile Blaga

Premierul Emil Boc ar putea anunţa joi seară numele viitorului ministru al Muncii, susţine prim-vicepreşedintele PDL, Gheorghe Flutur.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Vă rog să mai aveţi un picuţ de răbdare. Astăzi după amiază luăm o decizie", a spus Flutur joi, la Realitatea TV. Întrebat dacă lista scurtă a numelor favoriţilor va fi discutată într-o şedinţă în cursul zilei de astăzi, Flutur spune senin: "Noi (membrii conducerii PDL) suntem în teritoriu. Discutăm între noi la telefon."

Numele vehiculate sunt Marian Preda, decanul Facultăţii de Sociologie şi Asistenţă Socială din Universitatea Bucureşti, deputatele PDL Claudia Boghicevici, Sulfina Barbu şi Raluca Turcan. Ultimele două au declarat pentru Realitatea că nu au fost contactate de premier pe această temă şi de nimeni altcineva din partid.

Ioan Nelu Botiş a anunţat, în 20 aprilie, că a demisionat din funcţia de ministru al Muncii, în contextul scandalului legat de angajarea soţiei sale într-un proiect european. Interimatul la Ministerul Muncii a fost preluat în 22 aprilie de premierul Emil Boc.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările