UPDATE Paul Stănescu, audiat ca martor de DNA într-un dosar de corupţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Paul Stănescu a fost audiat luni dimineaţă la DNA de procurorii anticorupţie, acesta având calitatea de martor într-un dosar privind un proiect cu fonduri europene din perioada în care era preşedinte al Consiliului Judeţean Olt.

Fostul vicepremier Paul Stănescu a confirmat că a fost audiat luni dimineaţă ca martor într-un dosar la DNA. El a precizat că a fost audiat într-un dosar privind un proiect cu fonduri europene, din perioada 2011-2012, când el era preşedintele Consiliului Judeţean Olt, scrie G4Media.ro.

„Astăzi la ora 8.00 am fost chemat la DNA într-un dosar care este în lucru, ca martor. N-are nicio legătură cu Tel Drum, cu Belina, cu nimic cu Liviu Dragnea. (…) N-are legătură cu niciun coleg de partid. E de la Olt, din perioada în care eu eram preşedinte la CJ. Eu am fost citat ca martor şi am dat declaraţie 10-15 minute. Am băut cafeaua şi am plecat”, le-a declarat Stănescu jurnaliştilor, la Parlament.

El a precizat că i-au fost puse „întrebări generale, nu punctuale”.

„Probabil că există un denunţ, ceva, într-un proiect din 2011-2012 la CJ din bani cu fonduri europene. Probabil că de aia am fost chemat, pentru că eram preşedintele CJ. Eu nu am semnat nimic”, a menţionat Stănescu.

Întrebat dacă i se pare o coincidenţă că a fost chemat la DNA în plină campanie electorală, Stănescu a replicat: „Nu mi se pare coincidenţă. Cred că DNA trebuie să-şi facă datoria şi fiecare când suntem chemaţi, să mergem să spunem ce ştim”.

Paul Stănescu, fost vicepremier şi unul dintre cei mai influenţi baroni locali din PSD, a fost audiat luni dimineaţă la DNA de procurorii anticorupţie ca martor într-un dosar.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite