Cinci victime arse cu ulei încins în zona Obor din Capitală după ce o tânără a aruncat tigaia pe uşă, rănindu-le

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Scandal în zona Obor din Capitală, unde şase persoane au fost rănite, cinci dintre victime suferind arsuri şi fiind transportate la spitale de specialitate din Capitală. Printre victime se află şi doi copii. Potrivit unor surse din Poliţie, o tânără de 17 ani ar fi aruncat cu o tigaie cu ulei încins pe uşă, încercând să evite un incendiu.

„Femeia a pus să facă mâncare, a uitat tigaia încinsă pe foc şi când a început să iasă fum, s-a speriat şi aruncat tigaia pe uşă, stropind cu ulei ars persoanele care erau în curte”, au explicat surse din Poliţie pentru adevarul.ro.

Patru dintre răniţi au arsuri grave. „Şase persoane au fost rănite. Este vorba de cinci arşi, patru sunt grav răniţi, doi adulţi care au fost transportaţi la Spitalul de Arşi din Capitală şi doi copii, care au fost transportaţi la Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti”, au completat pentru adevarul.ro reprezentanta serviciului SMURD.

Copiii sunt în vârstă de un an, respectiv doi ani.

Potrivit aceleiaşi surse, o a cincea persoană a fost trimisă la Spitalul Bagdasar, în timp ce a şasea persoană, care are doar contuzii, a fost transportată la Spitalul Sfântul Ioan. 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite