Patru români au fost arestaţi în Germania după ce au furat peste 10.000 de euro dintr-un cazino

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru cetăţeni români au fost prinşi în noaptea de luni spre marţi, în Germania, după ce au furat peste 10.000 de euro dintr-un casino. Bărbaţii erau căutaţi de autorităţile din România, fiind suspectaţi de furt din locuinţe şi societăţi comerciale.

Patru bărbaţi români, cu vârste cuprinse între 32 şi 40 de ani, erau căutaţi de Poliţia Capitalei, începând cu luna mai 2016, ei fiind suspectaţi că au „un comportament de tip voiajor”. 

Bărbaţii ar fi acţionat în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară, însă anchetatorii aveau informaţii că aceştia ar fi vrut acţioneze în afara ţării.

„În baza unor informaţii transmise de către Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti autorităţile germane au procedat la supravegherea bărbaţilor, care au fost prinşi în cursul nopţii de 10/11 iulie, prin blocarea în trafic a autoturismului cu care aceştia se deplasau, la scurt timp după ce au pătruns prin efracţie într-un cazinou, de unde au sustras banii din aparatele electronice de jocuri de noroc şi un seif metalic”, se arată într-un comunicat emis de Poliţia Capitalei.

Poliţiştii care au verificat maşina şi au găsit în interiorul acesteia mai multe instrumente ce ar fi putut fi folosite la comiterea infracţiunii, un seif metalic, dar şi o sumă de bani ce depăşeşte 10.000 de euro.

Persoanele în cauză sunt arestate şi cercetate şi pentru alte infracţiuni cu mod de operare similar comise în Germania.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite