Patru persoane îl şantajau pe rectorul de la Bioterra, ameninţându-l că îl vor compromite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele patru persoane îl ameninţau pe rectorul de la Bioterra că îl vor compromite.
Cele patru persoane îl ameninţau pe rectorul de la Bioterra că îl vor compromite.

Patru persoane au fost prinse în flagrant în Capitală, duminică seară, după ce i-ar fi cerut peste 100.000 de euro rectorului Universităţii Bioterra, Cornel Trandafir, pentru a nu face publice informaţii despre acesta considerate compromiţătoare, potrivit unor surse citate de Mediafax.

Cei patru au fost prinşi după ce s-au întâlnit cu Trandafir pentru a-i arăta mai multe documente, au mai spus sursele citate.

Una dintre persoanele suspectate de şantaj i-a pretins rectorului că este Florin Paraschivescu, directorul publicaţiei Atac la persoană, potrivit aceloraşi surse.

Adrian Dulugeac, prodecanul Facultăţii de Controlul şi Expertiza Produselor Alimentare de la Universitatea Bioterra, a fost reţinut joi de procurorii Parchetului Tribunalului Vâlcea, fiind acuzat de folosire de informaţii ce nu sunt destinate publicităţii ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informaţii, fals intelectual şi material în înscrisuri oficiale, uz de fals şi instigare la fals intelectual şi material. Dulugeac a fost pus sub acuzare şi pentru luare de mită. CITEŞTE DESPRE CAZUL LUI DULUGEAC AICI!

Parchetul Tribunalului Vâlcea i-a pus sub acuzare pe Florin Adrian Dulugeac şi pe Laura Harcan în dosarul privind divulgarea subiectelor de la licenţă.

CITEŞTE CE SPUNE MINISTRUL ECATERINA ANDRONESCU DESPRE SCANDALUL DE LA BIOTERRA!

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite