Patru hoţi care se deghizau în angajaţi ai unor firme de deratizare, prinşi de poliţiştii bucureşteni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Patru hoţi au fost prinşi de poliţişti FOTO Adevărul
Patru hoţi au fost prinşi de poliţişti FOTO Adevărul

Patru hoţi, doi bărbaţi şi două femei, care jefuiau bătrâni după ce se deghizau în angajaţi ai unor firme de dezinsecţie şi deratizare, au fost prinşi în flagrant, miercuri, de poliţiştii bucureşteni ai Serviciului de Investigaţii Criminale Sector 5.

Conform Poliţiei Capitalei, sub pretextul că sunt angajaţi ai firme de dezinsecţie şi deratizare, trei dintre suspecţi au intrat în casa unei bătrâne în vârstă de 79 de ani, de unde ar fi furat 4.600 de lei. În timp ce aceştia scotoceau în locuinţa femeii, al patrulea membru al grupării aştepta în maşină, cu motorul pornit, în aşa fel încât să poată fugi cât mai repede, în caz de nevoie.

Pentru a fi credibili, hoţii purtau halate albe şi aveau la ei pompe pentru stropit, mai spun poliţiştii.

Potrivit anchetatorilor, miercuri dimineaţă, în jurul orei 8.00, cei patru au fost observaţi de echipele de filaj în judeţul Ilfov şi urmăriţi până în Bucureşti.

Ajunşi în Capitală, aceştia au încercat, iniţial fără succes, să păcălească mai multe persoane. În jurul orei 14.00, ei au reuşit să intre în locuinţa bătrânei de 79 de ani, situată pe bulevardul Bucureştii Noi din sectorul 1.

După aproximativ zece minute, poliţiştii bucureşteni i-au observat pe cei trei cum au ieşit din blocul victimei şi au mers la maşină, moment în care i-au imobilizat.

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi instanţei Judecătoriei Sectorului 5, cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite