Patru copii români, daţi dispăruţi la Roma, găsiţi după ore bune de căutări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru copii români au fost daţi dispăruţi, luni, în capitala Italiei. După câteva ore de căutări, micuţii au fost găsiţi teferi de forţele de ordine italiene, în compania unui român în vârstă de 36 de ani care a devenit principalul suspect în acest posibil caz de răpire.

Patru copii români, dintre care şi doi fraţi gemeni în vârstă de şase ani, au fost daţi dispăruţi, luni după-masă, în capitala Italiei. 

image

Micuţii au fost văzuţi ultima oară în apropiere de biserica ortodoxă Santi Martiri Romani, unde tatăl lor este diacon. Acesta a fost cel care a sesizat dispariţia copiilor săi pe care i-ar fi lăsat nesupravegheaţi doar câteva minute.

Zeci de poliţişti, însoţiţi de echipaje mobile, de un elicopter şi de câini au pornit în căutarea celor patru copii.

După mai multe ore de căutări, micuţii au fost găsiţi, în jurul orei 21.30, la plajă, în compania unui bărbat de 36 de ani, prieten cu tatăl copiilor. Acesta i-ar fi luat cu el pe plajă fără să anunţe familia.  

„Îmi cer scuze, nu am crezut că generez atâtea probleme. Îmi pare rău. Am mers la plajă”, a declarat prietenul tatălui copiilor, citat de „Corriere della Sera”.

În prezent, poliţia italiană anchetează un posibil caz de răpire în care principalul suspect este bărbatul de 36 de ani, informează „Il Tempo”.

Foto dreapta: momentul reîntâlnirii copiilor cu părinţii lor (sursă: iltempo.it)

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite