Patru bărbaţi care ar fi jefuit sediul fostei televiziuni OTV, reţinuţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii bucureşteni după ce în octombrie ar fi furat aparatură electronică din sediul fostei televiziuni OTV. Potrivit unor surse din Poliţie, doi dintre suspecţi sunt agenţi de pază ai clădirii, iar unul este un fost paznic.

Poliţia Capitalei a emis joi un comunicat de presă în care precizează că pe 14 octombrie administratorul unei societăţi comerciale care avea sediul în sectorul 6 a făcut o sesizat cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras aparatură electronică (televizoare de tip plasmă, camere video de filmare în studio, monitoare, reflectoare) şi cabluri electrice.

În urma anchetei în acest caz s-a stabilit că trei bărbaţi, un fost agent de pază şi doi actuali paznici, cu care partea vătămată avea contract de prestări servicii pentru paza obiectivului, ar fi furat bunuri din sediul fostei televiziuni.

Anchetatorii precizează că, în perioada octombrie – noiembrie 2015, aceştia ar fi avut mai multe televizoare de tip plasmă şi alte produse electronice, pe care le-ar fi vândut atât direct, cât şi prin intermediului unui bărbat care ar fi ştiut de provenienţa bunurilor.

Astfel, procurorii au făcut trei percheziţii pe 11 noiembrie, ocazie cu care au descoperit şi  ridicate două televizoare, unităţi receiver diferite mărci şi mai mulţi colaci din cablu de cupru.

Prejudiciul creat astfel a fost estimat la 200.000 de lei, fiind recuperat în proporţie de 60% şi restituit persoanei în drept.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat şi tăinuire, cu cei în cauză în stare de reţinere, urmând a fi prezentaţi magistraţilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite