Părinţii tânărului mort în accidentul produs de Mario Iorgulescu acuză autorităţile că vor muşamalizarea cazului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Părinţii tânărului mort în accidentul provocat de Mario Iorgulescu acuză autorităţile că vor muşamalizarea cazului, pentru că nimeni nu le-a spus nimic despre ce s-a întâmplat în noaptea accidentului. Între timp familia Iorgulescu a transmis că va face „tot ceea ce este omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia celor doi copii” rămaşi orfani. Pe de altă parte medicii anunţă că nici starea lui Mario Iorgulescu nu se îmbunătăţeşte.

UPDATE Starea lui Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal Gino Iorgulescu, s-a agravat în ultimele 12 ore, medicii intensificând măsurile de suport a funcţiilor vitale, a anunţat purtătorul de cuvânt al Spitalului Elias, Silvius Negoiţă.

Mama lui Dani, băiatul mort în accidentul produs la ieşirea din Bucureşti, a spus, marţi, la Antena3, că fiul ei venea de la o înmormântare când maşina a fost lovită frontal de bolidul lui Mario Iorgulescu.

„Veneau de la o înmormântare. Băiatul meu a plecat primul. După el veneau şi prietenii, cu două maşini. La semafor, la Chitila, băiatul ăsta, Mario, a venit cu viteză şi a intrat direct în el. Ne-au sunat nişte vecini de-ai noştri, nişte băieţi care au recunoscut maşina. Au sunat-o pe sora mea, nu pe mine, pentru că le-a fost teamă. Eu cred că da (se vrea muşamalizarea – n.r.). Nimeni nu ne-a spus nimic. Un accident aşa de mare şi nu a fost nimeni acolo, o televiziune. Primul el a fost luat (Mario Iorgulescu – n.r.) . Poliţia toată a încercuit maşina lui. Eu nu am fost să văd, dar (...) după cum a văzut lumea, aşa se spune, că cel puţin băut era”, a spus mama tânărului mort în accidentul de duminică dimineaţa.

Tatăl băiatului a afirmat că familia Iorgulescu sau anchetatorii nu au luat încă legătura cu familia. "Pe copilul meu l-a măcelărit, mi l-a făcut zob. Cerem să se facă dreptate, să plătească. Mi-a luat două ore să văd copilul de frică.Până acum nu ne-a căutat nimeni, nici familia Iorgulescu, nici poliţia, nici măcar vreun procuror", a declarat tatăl tânărului decedat.

Vali Guţu, unchiul băiatului decedat, a declarat că familia îndoliată a mai pierdut o fetiţă de 6 ani, ce suferea de boli incurabile. „Ei au mai pierdut o fetiţă, din cauza unei boli incurabile, la vârsta de 6 ani. Vor amândoi să moară acum! L-am ţinut pe tatăl lui la mine până dimineaţa, de frica mamei, să nu sufere un şoc. Până la urmă i-am spus şi i s-a făcut rău (…). Mario venea de la o partidă de poker unde băuse şi se distrase, iar nepotul meu venea de la un priveghi şi urma să meargă la un grătar la mama lui, de ziua ei”, a spus acesta la Radio Sport 1.

Dani, bărbatul care conducea maşina lovită frontal de bolidul de lux al fiului şefului Ligii Profesioniste de Fotbal avea 24 de ani şi era tatăl unei fetiţe de 7 ani şi a unui băieţel de 4 luni.

Familia Iorgulescu promite să ajute copiii rămaşi orfani

Familia Iorgulescua transmis că intenţionează să aibă grijă de copiii care au rămas fără tată.

Imagine indisponibilă

„În aceste ore grele pentru noi toţi cei atât de afectaţi de tragedia din noaptea de 8 septembrie, vă putem spune că am luat legătura cu familia tânărului decedat. Durerea noastră este mare, rugăminţile noastre către Dumnezeu nu se opresc nicio clipă. Le-am făgăduit rudelor celui care a murit că vom face tot posibilul ca să ajutăm din toate punctele de vedere familia greu încercată, am promis în faţa lui Dumnezeu că vom avea grijă de copiii rămaşi fără tată. Ştim că părintele este de neînlocuit, dar vom face tot ce e omeneşte posibil pentru creşterea şi educaţia lor, pentru ca drumul copiilor în viaţă să fie cât mai bun. Cu sufletul sfâşiat şi credinţă în Dumnezeu, Gabriela şi Gino Iorgulescu”, au transmis aceştia.

Camerele de supraveghere au surprins viteza excesivă avută de Mario Iorgulescu

Momentele premergătoare accidentului cumplit produs de Mario Iorgulescu, cel în urma căruia un tânăr de 24 de ani şi-a pierdut viaţa, au fost surprinse pe camerele de supraveghere dintr-o zonă apropiată de locul unde impactul a avut loc.  

Dosar penal pentru fiul preşedintelui LPF

Poliţiştii Capitalei, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în cazul accidentului provocat duminică de Mario Iorgulescu, la ieşirea din Bucureşti, în urma căruia a murit şoferul lovit de fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal. Poliţiştii precizează că accidentul s-a petrecut în urma nerespectării regimului legal de viteză şi pătrunderea pe contrasens.

Luni, medicii de la Spitalul Elias au anunţat că evoluţia lui Mario Iorgulescu este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică.

„Evoluţia pacientului Mario Iorgulescu, internat în spitalul Elias cu diagnosticul de Politraumatism prin accident rutier, este lent favorabilă. El este conştient, rămânând conectat la aparatele de ventilaţie mecanică. Se apreciază că deocamdată nu a depăşit zona riscului vital şi continuă să necesite îngrijiri de terapie intensivă", potrivit unui comunicat de presă al managerului Spitalului Elias, Mugur Ardelean.

Mario Iorgulescu a fost internat duminică în Spitalul Elias din Capitală, în urma unui accident grav produs la ieşirea din Bucureşti, în urma căruia celălalt şofer a murit.

Fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, care se deplasa duminică dimineaţă cu un autoturism marca Aston Martin pe Şoseaua Chitilei dinspre Centura Capitalei către Pod Constanţa, a pierdut controlul asupra volanului, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit de un alt autovehicul condus de un bărbat tot în vârstă de 24 ani, care a murit pe loc.

Imagine indisponibilă

 Foto Captura cancan.ro

Cine este Mario Iorgulescu

Fiul preşedintelui LPF nu este la primul scandal. În anul 2016, acesta a fost acuzat că, împreună cu alte persoane, a bătut un bărbat care le datora bani. Anchetatorii susţin că cei patru bărbaţi l-au bătut în reprize, cu un ciocan de şniţele.

Astfel, în septembrie 2016, judecătorii au decis să îl trimită pe Mario Iorgulescu în spatele gratiilor pentru 30 de zile. Iniţial, bărbatul scăpase doar cu un control judiciar, dar ulterior a primit mandat de arestare preventivă, în urma contestaţiei făcute de procurori. Potrivit anchetatorilor, când victima a depus plângere la poliţie, Iorgulescu a apelat din nou la violenţă pentru a scăpa, mai mult, a încercat să-i ofere şi bani victimei.

Ulterior, Judecătoria Sectorului 3 a decis să îl achite pe Mario Iorgulescu, însă, ceilalţi bărbaţi implicaţi în dosar au primit de executat ani grei de închisoare.

Mario Iorgulescu a studiat ultimii doi ani din liceu, la Şcoala Americană din Lugano, Elveţia, iar cei patru ani de facultate i-a făcut la Webster University din Geneva, studii pentru care, potrivit Kanal D, tatăl său, Gino Iorgulescu, ar fi plătit 300.000 de euro.

Citeşte şi:

Familia Iorgulescu, despre accidentul mortal provocat de fiul lor, Mario: „Situaţia putea fi cu acelaşi deznodământ şi pentru copilul nostru“

Cine este bărbatul care a murit în accidentul produs de Mario Iorgulescu

Fiul lui Gino Iorgulescu, rănit grav după un accident rutier. Şoferul celeilalte maşini a murit

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite