Parchetul General: O persoană care trebuia să stea în izolare la domiciliu, prinsă în tren pe ruta Ploieşti-Bucureşti. Procurorii i-au deschis dosar penal

Parchetul General: O persoană care trebuia să stea în izolare la domiciliu, prinsă în tren pe ruta Ploieşti-Bucureşti. Procurorii i-au deschis dosar penal

Sediul Parchetului General Imagine: Inquam Photos

O persoană venită recent din Belgia şi care avea obligaţia să stea în izolare la domiciliu a fost depistată de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Prahova într-un tren pe ruta Ploieşti - Bucureşti. Procurorii au deschis în accest caz un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.

Ştiri pe aceeaşi temă


„La data de 22.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova - Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Ploieşti Sud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 21.03.2020, în jurul orei 15,25, în trenul de călători IR 3006, care circula pe ruta Ploieşti - Bucureşti, a fost depistată o persoana care revenise recent din Belgia şi nu a respectat măsura izolării la domiciliu impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID-19”, se arată într-un comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: