Parchetul General: O persoană care trebuia să stea în izolare la domiciliu, prinsă în tren pe ruta Ploieşti-Bucureşti. Procurorii i-au deschis dosar penal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sediul Parchetului General Imagine: Inquam Photos
Sediul Parchetului General Imagine: Inquam Photos

O persoană venită recent din Belgia şi care avea obligaţia să stea în izolare la domiciliu a fost depistată de poliţiştii de la Transporturi Feroviare Prahova într-un tren pe ruta Ploieşti - Bucureşti. Procurorii au deschis în accest caz un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor.


„La data de 22.03.2020, organele de cercetare penală din cadrul Serviciului Judeţean de Poliţie Transporturi Prahova - Postul de Poliţie Transporturi Feroviare Ploieşti Sud s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, la data de 21.03.2020, în jurul orei 15,25, în trenul de călători IR 3006, care circula pe ruta Ploieşti - Bucureşti, a fost depistată o persoana care revenise recent din Belgia şi nu a respectat măsura izolării la domiciliu impusă pentru prevenirea răspândirii coronavirusului gripal COVID-19”, se arată într-un comunicat al Parchetului General, citat de Agerpres.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti, având ca obiect săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite