Parchetul General nu a primit nicio sesizare de la SRI privind boicotarea referendumului, aşa cum acuza Liviu Dragnea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţi Parchetului General au declarat că nu a fost înregistrată nicio sesizare referitoare la boicotarea Referendumului din 26 mai, pe care SRI-ul ar fi făcut-o împotriva şefului PSD, conform declaraţiei acestuia.

 Liviu Dragnea a reclamat că Serviciul Român de Informaţii a depus o sesizare la Parchet, conform g4media.ro. Şi jurnalista Ionela Arcanu a postat pe Facebook un răspuns similar de la Parchetul general.

 Liderul social- democraţilor a fost întrebat joi dacă îi va îndemna pe colegii săi de partid, care au spus că nu merg la referendum, să se ducă la vot, şi a spus că nu vrea să mai vorbească despre acest subiect. „SRI a făcut sesizare la Parchetul General că eu am de gând să boicotez lumea să meargă la referendum, ca să mai îmi facă un dosar penal. Eu despre referendum nu mai vreau să vorbesc absolut nimic. Când am îndemnat lumea să vină la vot, în 2012, m-au condamnat ăştia. În lege scrie că dacă împiedici în orice formă, boicotezi, împiedici lumea să vină la referendum este infracţiune. Nu s-a sesizat nimeni că la referendumul cu familia USR şi nu numai au boicotat şi au îndemnat lumea să nu vină la vot. Fiecare om să meargă şi să voteze aşa cum îi dictează conştiinţa şi să hotărasca el dacă votează sau nu, nu să mă întrebe pe mine.” a susţinut Dragnea la Dăbuleni, în judeţul Dolj.

Recent, Liviu Dragnea a mai reclamat că la DIICOT ar exista o plângere despre o presupusă tentativă de asasinare a sa, însă reprezentanţii Direcţiei au negat existenţa unei astfel de lucrări.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite