UPDATE Paravion: Sunt 500 de pasageri în Istanbul şi Ankara care trebuie rerutaţi sau vor să-şi anuleze biletele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Circa 550 de pasageri care au cumpărat pachete prin agenţia de turism online Paravion se află în prezent în Istanbul şi Ankara, pentru care compania va trebui să anuleze biletele sau să le găsească alternative spre alte curse, dar sunt şi 110 persoane de pe alte pieţe care au solicitat această procedură, din Marea Britanie, Ungaria sau din Asia, potrivit informaţiilor transmise News.ro.

Anterior, directorul general al Pravion, Remus Vişan, a declarat pentru News.ro că sunt aproximativ 200 de turişti în Istanbul care trebuie rerutaţi sau pentru care compania încearcă să-i ajute să-şi schimbe biletele de avion sau să-şi recupereze banii.

“La Istanbul avem vreo 200 de pasageri pe care trebuie să-i ajutăm să-şi modifice biletele de avion sau să-şi recupereze banii. Cel puţin pentru moment, credem că lucrurile vor intra în normal în după-amiaza aceasta”, a afirmat Vişan.

El subliniază că agenţia de turism urmăreşte situaţia şi comunică constant cu clienţii Paravion.

“Avem câteva zeci de turişti români care nu au mai plecat în dimineaţa aceasta din Bucureşti la Istanbul. De asemenea, suntem în legătură cu cei prezenţi deja în Turcia, dar nu avem solicitări urgente de retur”, a adăugat directorul general al Paravion.

Bilanţul tentativei de lovitură de stat din Turcia a ajuns la 194 de morţi, dintre care 104 persoane identificate drept pucişti, 47 de poliţişti şi 2 militari, a anuţat noul şef al Statului Major al Armatei într-o intervenţie televizată, potrivit presei internaţionale.

Bilanţul îl depăşeşte pe cel anterior, de 90 de morţi, anunţat de presa oficială turcă în jurul orei 11.00, ora României.

Peste 1.500 de persoane ar fi fost arestate în urma tentativei de lovitură de stat.

O tentativă de lovitură de stat pare să fi eşuat în Turcia sâmbătă, la primele ore ale dimineţii, după ce un număr impresionant de oameni au răspuns apelului preşedintelui Recep Tayyip Erdogan de a ieşi în stradă pentru a-l susţine, relatează Reuters.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite