Paraschiva Silaghi, verişoara lui Dan Voiculescu: „El şi-a început cariera de turnător cu familia“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Paraschiva Silaghi FOTO Captură România TV
Paraschiva Silaghi FOTO Captură România TV

Verişoara lui Dan Voiculescu, Paraschiva Silaghi, a vorbit miercuri seara despre rapoartele de la Securitate privind activitatea sa şi a declarat că îi va cere politicianului daune în valoare de 21 milioane de euro.

„Am fost foarte mirată  în momentul  în care sunt acuzată ca i-am stricat imaginea de senator şi cere de la mine 136.000 de euro. Domnul Voiculescu are probleme de încadrare în lumea democratică. Este prea convins de regimul trecut în care a slujit“, a spus Paraschiva Silaghi într-o intervenţie telefonică la România TV.

Ea a mai spus că „Voiculescu a încercat din ce în mai agresiv să lovească statul de drept“ , iar acţiunile sale ar fi trebuit pedepsite.  „Eu trăiesc de 40 de ani în Germania, am altă mentalitate şi am văzut alte lucruri. Persoanele care au facut asemenea delaţiuni în vremea nazismului au fost aspru criticate. Domnul Voiculescu nu a păţit nimic“.  

„Nu îl mai consider o rudă, pentru că eu consider că relaţiile de familie sunt sfinte. Am fost totdeauna ca fraţii, mama lui a fost cea mai bună prietenă a mea şi am ştiut că sângele apă nu se face, dar la domnul Voiculescu probabil este altfel“.

Întrebată de către moderator dacă notele informative erau utile statului român, Paraschiva Silaghi a explicat că ea nu a avut legătură cu firmele lui Dan Voiculescu şi nici cu viaţa politică.

„Aş fi fost foarte mândră ca din familia noastră să fie un politician care într-adevăr rămânea în istorie“, a mai spus aceasta, adăugând că, în demersurile sale împotriva senatorului, nu a fost niciodată influenţată de apartenenţa la vreun partid politic. 

„El a vrut să parvină foarte mult, este în el o dorinţă extraordinară sa fie un om apreciat de lume, dar există apreciere pozitivă şi negativă. Nu văd de ce a trebuit sa facă acest lucru cu familia“, a încheiat verişoara lui Dan Voiculescu.  

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite