Parada Militară la Arcul de Triumf din Capitală, de Ziua Naţională a României | FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Călin
FOTO Inquam Photos / George Călin

Aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din MApN, MAI, STS şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice participă, miercuri, la Parada Militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti.

TRANSMISIUNE DIRECTĂ de la Arcul de Triumf din Capitală: Parada militara de Ziua Naţională a României. Sursa video: TVR

GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale a anunţat că la parada militară organizată de ziua Naţională participă aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din mai multe ministere, dar şi din Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor.

La aceştia se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace. Evenimentul va începe la ora 11.00, în prezenţa preşedintelui Klaus Iohannis şi a premierului Nicolae Ciucă. În zona oficială a evenimentului pot intra doar persoane vaccinate. 

Populaţia poate participa la eveniment dacă păstrează distanţa şi poartă mască de protecţie. 

Pentru buna derlare a evenimentului, Brigada Rutieră a Capitalei ainstituti mai multe restricţii, lista acestora putând fi accesată AICI. 

De asemenea, Metrorex anunţă că vine în sprijinul publicului participant la manifestaţiile prilejuite de Ziua Naţională a României şi în data de 1 decembrie 2021, în intervalul orar 09:00 – 16:00, se vor introduce trenuri suplimentare, după cum urmează:

- pe Magistrala 1 (Dristor 2 - Pantelimon) – 1 tren;

- pe Magistrala 2 ( Pipera - Berceni) – 2 trenuri;

- pe Magistrala 3 (Preciziei – Anghel Saligny) – 1 tren.

Aproximativ 1.500 de militari şi specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicaţii Speciale şi Administraţia Naţională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice vor participa miercuri, 1 Decembrie, începând cu ora 11.00, la Parada Militară Naţională organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti. De asemenea, în funcţie de condiţiile meteorologice, vor evolua şi aproximativ 30 de aeronave.

Citeşte şi: 

Ministerul Apărării Naţionale organizează de Ziua Naţională a României un maraton de vaccinare

Parada militara de 1 Decembrie, în format restrâns la Cluj-Napoca

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite