Panică în cursa Ryanair Bucureşti-Londra. Cabina avionului a fost inundată cu fum. Diagrama zborului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cabina avionului Ryanair a fost inundată cu fum
Cabina avionului Ryanair a fost inundată cu fum

Pasagerii cursei Bucureşti-Londra cu indicativul FR1006 operată de compania Ryanair au intrat în panică după ce cabina avionului s-a umplut de fum. Conform primelor date echipajul de cabină nu a reacţionat prompt, iar o parte din pasageri au început să se agite şi să strige.

Incidentul s-a produs după decolare. Concret, aeronava cu inmatricularea EI-EVH s-a întors pe Aeroportul Otopeni după un zbor de 73 de minute în timpul căruia piloţii au survolat în cerc în zona Mircea Vodă. 

CITEŞTE ŞI Cum explică Ryanair incidentul aeronavei la bordul căreia a apărut fum imediat după decolare

Mai exact, în câteva minute de la decolare, aeronava s-a ridicat până la altitudinea de 5.000 de picioare (1.500 de metri) moment în care s-a petrecut, cel mai probabil, incidentul. Imediat, echipajul a luat decizia să coboare brusc până la 3.000 de picioare, aproximativ 900 de metri. Manevra a fost, probabil, mai puţin plăcută pentru pasageri. Ulterior, după o oră de zbor, la 12.11, aeronava a aterizat pe pista de la Otopeni. Conform unor surse, avionul a survolat zona Capitalei pentru a consuma combustibilul din rezervoare.

Ryanair este cea mai mare companie low-cost din Europa care operează aproape 450 de aeronave Boeing 737-800. 

ryanair

Sursa /flightaware.com

VIDEO

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite