Cât de gravă e starea de sănătate a Gabrielei Firea. „Ultima intervenţie chirurgicală va fi făcută în România“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook Gabriela Firea
FOTO: Facebook Gabriela Firea

Primarul oraşului Voluntari, Florin Pandele, a afirmat, duminică seara, la România TV, că a mers la Londra pentru un control medical în legătură cu boala de care suferă Gabriela Firea.

„Am mers la Londra cu Gabi pentru că echipa doctorului Iulian Brezan de la spitalul „Cantacuzino” a dorit să mai aibă o altă opinie medicală. A fost trimis la Londra ultimul set de analize şi radiografia ultimei operaţii. Mi s-a spus că ceea ce au făcut medicii în România ar fi făcut şi medicii de acolo. Încă mai avem medici foarte buni”, a precizat Pandele la România TV

Soţul Gabrielei Firea a afirmat că preţul consultaţiei a fost 300 de lire sterline, aproximativ 1.500 de lei. 

„Sâmbătă am mai mers la o clinică privată, la un specialist în boli gastrointestinale rare. Nu se ştie cauza care a provocat această boală. Gabi a luat această hotărâre încă de la început. Nu a vrut să fie operată în afara România. Gabi va suporta o nouă intervenţie chirurgicală. Totul merge bine. Colonul s-a îngustat de la 8 cm, la 3,5 cm. La sfârşitul lunii viitoare Gabi va suporta operaţia finală pentru îngustarea colonului", a conchis Pandele. 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite