Pâine cu „făină mai specială”, descoperită de jandarmii din Ilfov. Ce ascundea un „unchi” într-o franzelă pentru un aşa-zis nepot aflat în carantină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O substanţă din categoria drogurilor de mare risc acunsă alături de seringi într-o pâine Imagine: Jandarmeria Română
O substanţă din categoria drogurilor de mare risc acunsă alături de seringi într-o pâine Imagine: Jandarmeria Română

Un bărbat din Ilfov este anchetat penal după ce a încercat să introducă într-un centru de carantină, ascunse într-o franzelă, mai multe seringi hipodermice şi un plic cu substanţă alb-cenuşie, suspectată a fi din categoria drogurilor de mare risc.


Jandarmeria Română a postat pe pagina de socializare a instituţiei fotografii cu pâinea şi obiectele acunse, pe care bărbatul încerca să le dea nepotului său, aflat în carantină.

Fotografiile sunt însoţite şi de întreaga poveste din spatele flagrantului.

„În timp ce se afla în tură, având ca misiune monitorizarea unui centru de carantină, plutonierul G.A, angajat al Jandarmeriei Ilfov, a observat apropiindu-se de poarta de acces în centru, un bărbat între două vârste, cu o pungă de culoare închisă în mână.
- Bună ziua! Vă putem ajuta cu ceva?, i se adresează jandarmul.
- Bună ziua! Ăăăă… Am venit la nepotul meu să-i aduc un cadou şi câteva alimente…
- O ocazie specială sau…?
- Da, tocmai s-a întors în ţară şi are nevoie de câteva lucruri! Ăăăă…nimicuri, dulciuri, pâine…
- Ne puteţi arăta ce aveţi în sacoşă?
- Nu cred că e cazul, sunt doar nişte alimente, pâine, d-ale gurii. Să nu se strice dacă le scot!
- Totuşi, vă rugăm, faceţi un efort şi scoateţi ce aveţi în pungă! Trebuie să ne asigurăm că totul este în regulă, insistă subofiţerul.
La control, bănuiala jandarmului că bărbatul ascunde ceva s-a confirmat. În pungă era într-adevăr pâine, însă cu o «făină mai specială». Din păcate, în urma acestei isprăvi, pe lângă nepot şi unchiul riscă să ajungă într-un fel de carantină, «la răcoare».”, relatează reprezentanţii Jandarmeriei.

jandarmerie droguri

Jandarmul a intuit ceva suspect, iar în urma percheziţie au fost descoperite obiectele, spun reprezentanţii IGJ.

„Dacă vă întrebaţi cum a intuit jandarmul că punga unchiului ascunde surprize, vă spunem doar că atunci când ajungi să ai sute de misiuni executate în cei peste 20 de ani în care zi şi noapte te-ai aflat la datorie – deseori, nu în cele mai prietenoase medii - reuşeşti, uneori, să ştii şi să înţelegi ceea ce se află dincolo de ce se vede şi de ce ţi se spune!”, îşi încheie mesajul oficialii Jandarmeriei.
 

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite