Pagina de Facebook „Poliţiştii au umor” acuză presa de oportunism: „Nimeni nu a stabilit încă faptul că poliţiştii au sau nu vreo vină”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pagina de Facebook „Poliţiştii au umor” acuză presa de oportunism şi răspândirea unor ştiri false, considerând că mass-media aruncă cu noroi în poliţişti.

„Mulţumesc tuturor celor care mi-au "iubit", mama, tatăl, morţii şi răniţii azi, precum şi recenziile negative de pe pagină care nu au nicio legătură cu pagina asta sau cu mine personal, singura mea vină fiind că sunt şi eu poliţist. Da, este tragic că o fată a fost ucisă. Dar faptul că mă înjuraţi pe mine şi pe părinţii mei nu o va aduce pe fata ucisă înapoi”, se arată pe pagina de Facebook „Poliţiştii au umor”, administrată de către poliţistul Dan Georgescu din Mangalia. Pagina este apreciată de peste 269.000 de oameni. 

„Apropo, pentru ştiinţa celor care şi-au băgat şi şi-au scos în părinţii mei toată ziua, ambii sunt bolnavi de cancer, iar mama mea aproape că îşi trage sufletul pe un pat de spital chiar în momentele astea. Doar voi ştiţi ce vină au ei sau eu în legătură cu cazul fetiţei ucise. Asta în condiţiile în care nimeni nu a stabilit încă faptul că poliţiştii au sau nu vreo vină. Sper ca ancheta să facă lumină, iar absolut toţi cei vinovaţi să răspundă, fie că sunt poliţişti sau magistraţi. Şi cel mai mult sper ca procedurile în astfel de cazuri să devină mult mai ferme şi clare, astfel încât aşa ceva să nu se mai întâmple.

Nu poţi să prevezi că un om are intenţia să ucidă. Dacă el asta îşi propune, asta va face. Dar putem să evităm pe viitor ceea ce s-a întâmplat în aceste două zile. Departe de "judecăţile" oportuniştilor din mass-media care nu se sfiesc să arunce cu noroi (pentru a câta oară) în poliţişti, vă cer să aveţi răbdare şi să vă abţineţi în a arunca cuvinte grele. Vă spun că veţi avea mari surprize în legătură cu cei care au greşit. Vă spun doar atât, poliţiştii au vrut să intre în curtea suspectului, după ce au fost ghidaţi greşit la numai puţin de 3 adrese anterior şi au fost împiedicaţi să o facă atunci când au ajuns la casa celui în cauză. De către cine, veţi afla. Condoleanţe familiei îndoliate”, se mai arată în postare, aceasta strângând aproape 1.000 de comentarii din partea internauţilor. 

               

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite