Pagina cititorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cătălina Toader (34 de ani), managerul laboratorului de analize medicale al SC Cytopath din Brăila, spune că „Adevărul“ este o publicaţie cu adevărat serioasă, echidistantă, cu informaţii corecte, fără tentă de scandal şi senzaţional.

„«Adevărul» este un ziar serios"

„Pe noi, având în vedere profilul societăţii, ne-a interesat în primul rând faptul că redactorii de la «Adevărul» oferă în permanenţă ştiri din lumea medicală, iar sfaturile de profil sunt într-adevăr bine documentate şi coerente, utile cititorilor", ne-a declarat Cătălina Toader.

Ziarul este citit pe rând de angajaţii firmei care-şi desfăşoară activitatea în cadrul Policlinicii Hipodrom şi, de multe ori, anumite materiale sunt chiar dezbătute de aceştia.

„Aş vrea să citesc mai des în paginile ziarului «Adevărul», articolele cu şi despre copii. Cred că şi informaţiile turistice ar fi binevenite", ne-a spus Cătălina Toader.

Pagina cititorului

Înainte de 1938, erau prin târguri hoţi de cai. Într-una din zile, jandarmii au prins un om care furase un mânz şi l-au închis. Omul, supărat, a început să strige: „De ce mă ţii la coteţ / Pentru-un pui de mânzuleţ/ Dă-mi drumul pân' la chindie/ Şi-ţi aduc o herghelie".

Astăzi e invers. Politicienii fură din bugetul ţării de două decenii, făcând din ţara noastră o ruină şi, fără conştiinţă şi lacomi după avere, adună bogăţii uriaşe. Astăzi, când un om este prins şi dus la poliţie, le spune anchetatorilor că este „caz politic" şi cere câteva zile libere.

Aşa se petrec lucrurile de la 1990 încoace. Nu putem decât să sperăm că românii cinstiţi şi inteligenţi vor salva ţara, aşa cum s-a mai întâmplat în istoria noastră. Părinţii noştri ne-au lăsat moştenire o Românie Mare, bogată şi frumoasă, respectată în lume.

Atunci, toată lumea voia doar să trăiască în armonie, iar legea să fie singura care guvernează ţara. Nu a durat mult, pentru că ne-am pricopsit cu jumătate de secol de comunism şi încă 20 de ani de falsă democraţie. Acum, ţara asta a ajuns o ruină, cu un popor jefuit, sărac şi bolnav.

Mă revoltă acest dezmăţ politic, mai ales când noi nu mai avem nicio putere să schimbăm ceva pentru nepoţi şi strănepoţi.

Niţan Vasile

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite