Pagina cititorului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În localitatea Aghireş din judeţul Sălaj, vestita ţuică ardelenească încă este făcută după reţeta tradiţională.

Bătrâneţe şi ţuică

Sătenii merg, dis-de-dimineaţă, „la cazan" şi, chiar dacă se întorc obosiţi, știu că, de acum, pot să stea liniştiţi la sfat în fiecare seară şi să guste din producţia proprie.

Aşteptăm, în continuare, la adresa fotografiata@adevarul.ro, imaginile surprinse de tine, alături de o scurtă explicaţie, numele autorului şi numărul de telefon. Premiul lunar este o cameră digitală! Regulamentul concursului este publicat pe www.adevarul.ro.

Avem mare nevoie de adevărul Revoluției!

În perioada comunistă nu-ţi permitea cenzura să spui adevărul, acum, în perioada postcomunistă, nu are nimeni nevoie de adevăr. Şi dacă spui adevărul îl spui degeaba, că nu te aude nimeni! Şi nu interesează pe nimeni! Presa ne bombardează într-un mod zdrobitor, cinic cu mii de cazuri de crime, de sinucideri, de împuşcături, de scandaluri politice, de arestări spectaculoase. Acest bombardament cu informaţie negativă, patogenă, făcut cu tenacitate de mass-media ne-a terminat pur şi simplu.

Presa românească de după 1989, fiind comercială, de scandal, vulgară, nu putea să fie şi obiectivă, să ne spună nouă, românilor, adevărurile epocii noastre, marele adevăr al Revoluţiei, aşa cum ar fi fost necesar şi binevenit.  Trebuia să vedem, în lumina crudă a acestui adevăr, ce s-a întâmplat în această perioadă cu noi, cu poporul român, cu această ţară! Trebuia să fi ştiut care sunt marile pericole ce pândesc această ţară, care sunt duşmanii poporului român.

Iată că, după 20 de ani de la evenimentele din decembrie '89, habar nu avem ce se întâmplă cu noi, unde suntem, încotro mergem, ce pericole ne-au distrus, ce pericole ne aşteaptă! Suntem confuzi, debusolaţi, depersonalizaţi, mancurtizaţi, fără reacţie şi fără conştiinţă!

Ştefan Dumitrescu

Abonaţii noştri

„Am toate colecţiile «Adevărul»"

Sorin Chita Sporea are 31 de ani şi lucrează în Reşiţa pe postul de consultant vânzări la o companie de telefonie mobilă. Este o persoană foarte ocupată, dar e mereu atent la presă. Ziarul său preferat este „Adevărul", iar pentru a nu rata niciun număr al publicaţiei, Sorin a decis să îşi facă un abonament. În plus, este foarte încântat de cărţile pe care „Adevărul" le promovează şi îşi achiziţio­nează atât colecţiile din „Biblio­­teca Adevărul", cât şi colecţiile pentru copii.

„Am cumpărat din fiecare colecţie şi le completăm pe parcurs. Acum cumpăr enciclopediile pentru copii. Am o fetiţă de 11 luni care este captivată de pozele din aceste cărţi. Toată ziua le răsfoieşte", a spus reşiţeanul. Multumit de produsele Trustului Adevărul, Sorin a decis să îi facă şi soţiei sale un cadou: „Am făcut anul acesta abonament şi la revista Forbes".

image
Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite