Sexy-consiliera lui Predoiu a picat la examenul organizat de Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti. Ce note a obţinut Besli Hamide

Sexy-consiliera lui Predoiu a picat la examenul organizat de Uniunea Naţională a Executorilor Judecătoreşti. Ce note a obţinut Besli Hamide

Besli Hamide, până recent consilieră a ministrului Justiţiei Cătălin Predoiu, a picat cu media 5,17 examenul de admitere în profesia de executori judecătoreşti stagiari. Potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului Justiţiei, Besli Hamide a fost consiliera lui Predoiu în perioada 23 martie 2020 - 2 septembrie 2020.

Trei ofiţeri de rang înalt din Jandarmerie şi-au dat „din pix” ore suplimentare. Enescu, Sindile şi Florea sunt aşteptaţi la DNA

Trei ofiţeri de rang înalt din Jandarmerie şi-au dat „din pix” ore suplimentare. Enescu, Sindile şi Florea sunt aşteptaţi la DNA

Bogdan Enescu, actualul şef al Jandarmeriei Române, Cătălin Sindile (cunoscut pentru reprimarea violentă a protestului din 10 augist 2018), fostul şef al Jandarmeriei şi şeful IJJ Dolj, Constantin Florea, ar putea da cu subsemnatul la DNA pentru infracţiunea de uzurpare a funcţiei, după ce şi-ar fi aprobat ore suplimentare pe are nu le-au muncit.

Vizele de flotant, la control: În Bihor locuiesc chiar şi 13 persoane la aceeaşi adresă

Vizele de flotant, la control: În Bihor locuiesc chiar şi 13 persoane la aceeaşi adresă

Zeci de bihoren au fost depistaţi de autorităţi că locuiesc „pe hârtie” la două adrese din judeţ, unde, în fapt, locuiau câte două persoane. Autorităţile din Bihor fac verificări în prezent privind legalitatea vizelor de flotant, în contextul apropierii datei alegerilor locale, acţiunea având ca scop prevenirea unor situaţii înregistrate în trecut, când în unele localităţi numărul votanţilor a fost mai mare decât cel al buletinelor de vot.

Drumul manuscriselor rare de Galilei, Newton şi Goya, de la muzeu în pubele: Cum au găsit poliţiştii obiectele de patrimoniu şi cum au fost prinşi hoţii

Drumul manuscriselor rare de Galilei, Newton şi Goya, de la muzeu în pubele: Cum au găsit poliţiştii obiectele de patrimoniu şi cum au fost prinşi hoţii

Cărţile şi manuscrisele vechi -  inclusiv opere ale lui Galileo Galilei, Isaac Newton şi ale pictorului Francisco Goya - care au fost descoperite în Neamţ erau într-un garaj, într-o zonă peste care fusese turnată placă de beton, operele fiind puse în nişte pubele. Anchetatorii au stabilit că acestea fuseseră furate dintr-un depozit din Londra, autorii pătrunzând prin acoperişul clădirii, înainte ca acestea să ajungă la o expoziţie în SUA.

VIDEO Bucureştean jefuit în propria locuinţă de doi pretinşi poliţişti. Unul dintre ei, membru al Clanului „Belgienilor”

VIDEO Bucureştean jefuit în propria locuinţă de doi pretinşi poliţişti. Unul dintre ei, membru al Clanului „Belgienilor”

Poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalităţii din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au pus, vineri, în aplicare patru mandate de percheziţie domiciliară în Bucureşti şi în judeţul Ilfov şi au condus  la audieri 2 bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie calificată.

Interlopi din Clanul „Belgienilor”, duşi la instanţă pentru arestare preventivă. Cum le „convingeau” pe victime să îşi vândă apartamentele

Interlopi din Clanul „Belgienilor”, duşi la instanţă pentru arestare preventivă. Cum le „convingeau” pe victime să îşi vândă apartamentele

Şapte bărbaţi suspectaţi de şantaj au fost reţinuţi, joi seară, în urma percheziţiilor care au avut loc în Bucureşti, Ilfov şi Teleorman la clanuri interlope. Poliţiştii  şi procuororii au găsit arme albe, obiecte contondente, bani şi aur. Interlopii aurmează să fie prezentaţi în instanţă, vineri, cu propunere de arestare preventivă, potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Dezbaterile din procesul CNAS vs. Isărescu, programate pentru 30 octombrie. Guvernatorul BNR nu a venit la proces | mugur isarescu

Dezbaterile din procesul CNAS vs. Isărescu, programate pentru 30 octombrie. Guvernatorul BNR nu a venit la proces

Curtea de Apel Bucureşti a început vineri dezbaterile în procesul în care CNSAS solicită judecătorilor să constate calitatea de colaborator al Securităţii în cazul guvernatorului BNR, Mugur Isărescu. La acest prim termen de judecată, guvernatorul BNR nu s-a prezentat la proces, el fiind reprezentat de avocatul Valeriu Stoica, fost preşedinte al PNL şi fost ministru al Justiţiei în Guvernul Isărescu (decembrie 1999 - decembrie 2000).

Cum vom putea produce în ţară vaccinul anti-COVID şi când va fi disponibil | coronavirus

Cum vom putea produce în ţară vaccinul anti-COVID şi când va fi disponibil

Nelu Tătaru susţine că primele doze de vaccin pentru COVID-19 vor ajunge în România la începutul anului viitor, iar în prima parte a anului 2021 acesta va putea fi produs şi la noi în ţară. Toate acestea în timp ce numărul zilnic de infectări este extrem de mare, iar printre victime se numără şi un copil de 9 ani care a ajuns la Terapie Intensivă în stare gravă

George Simion protestează de aproape o săptămână în Piaţa Victoriei. Nu este un protest anti-COVID, aşa cum a menţionat în mod eronat, dar voit, o parte din presa din România, ci un protest împotriva sistemului politic corupt care domină România de mai bine de 30 de ani.

acum 2 zile · comentarii (5)

Activitatea şi legislaţia plămădită şi desfăcută de aceştia, sub atenta îndrumare şi controlare a „patronilor” din spate, au efecte devastatoare asupra ţării, societăţii, poporului. Cine este curios şi vrea să ştie ce educaţie măreaţă, competenţe profesionale ori abilităţi personale au aceşti aleşi, protejaţi, este de ajuns să citească CV-urile publice ale acestora aflate pe site-urile celor două camere parlamentare.

acum 14 zile · comentarii (4)

De la prăbuşirea Uniunii Sovietice şi până în prezent, politica externă a Federaţiei Ruse a fost marcată de un parcurs evolutiv interesant, parcurs influenţat atât de schimbările care au avut loc pe plan intern, cât şi de metamorfozele produse pe plan internaţional. Pe plan intern, căderea monolitului sovietic a forţat noua conducere post-comunistă să renunţe la vechea identitate imperialistă din timpul Războiului Rece.

acum 17 zile · comentarii (47)

Ne aflăm într-o perioadă de campanie electorală în care atenţia şi interesul autorităţilor locale, a factorilor politici, este axat mai mult pe câştigarea alegerilor decât pe pregătirea noului an şcolar. În multe localităţi, unii edili care de-a lungul mandatelor avute n-au fost în stare să facă nişte toalete în şcolile rurale, acum trebuie să asigure condiţii speciale, adaptate inclusiv învăţământului on line.

acum 21 zile · comentarii (5)

Anunţul desfăşurării unei părţi a trupelor retrase de către Statele Unite din Germania în România (şi Polonia) a determinat o reacţie furibundă la nivelul MAE rus şi o relansare a propagandei şi războiului informaţional al Rusiei în regiune.

luna trecuta · comentarii (69)

Totul în numele primarului X şi Y care n-au dormit, n-au mâncat, dar au muncit zi şi noapte în folosul cetăţenilor şi binelui public. Sunt prezentaţi pompos cu numele proprii, ca şi cum ar fi plătit vreun leu din banii lor nu din banii contribuabililor! Treaba merge ca unsă atât timp cât nu-i deranjează nimeni, cât nu-i întreabă nimeni de modul cum gestionează banii publici! Ce uşor rezolvă totul aleşii din vorbe!

luna trecuta · comentarii (1)

După tragedia din capitala Libanului, Beirut, care a zguduit întreaga lume, am avut prilejul, la câteva zile, după această grea încercare pentru poporul libanez, să cuprind, într-un scurt interviu, relatări,  imagini despre actuala situaţie şi despre posibile scenarii politice şi economice de perspectivă.

luna trecuta · comentarii (0)

Cine mai aminteşte de celebrul caz Mailat? Acesta a fost unu dintre cele mai răsunătoare cazuri de război informaţional purtat împotriva României, după cum a dezvăluit colegul nostru George Scarlat pe pagina LARICS. Foarte recent, la începutul lunii august 2020, s-a declanşat în Italia o altă campanie de dezinformare care are în centru România. Despre ce e vorba?

acum 2 luni · comentarii (39)

Tot pe la televiziunile de ştiri sunt invitaţi poliţişti, criminalişti care ne vorbesc pe tonuri grave, îngrijorătoare despre proliferarea clanurilor de crimă organizată, care se dezvoltă în Bucureşti şi aiurea. Care îşi fac mendrele de zeci de ani sub ochii autorităţilor, tolerate mai mult sau mai puţin de acestea sau chiar în complicitate

acum 2 luni · comentarii (12)
Postari Recente