Pablo Escobar de România. Grămezi uriaşe de bani găsite de DIICOT în casa unui traficant de droguri FOTO VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO DIICOT
FOTO DIICOT

Milioane de lei şi cantităţi importante de droguri ascunse prin toată casa. Asta au găsit procurorii DIICOT în locuinţa unui bărbat suspectat că vindea droguri în cluburi exclusiviste din Bucureşti.

În noaptea de 9 spre 10 noiembrie 2020,  suspectul, un bărbat de 33 de ani, a fost surprins în flagrant delict, în Otopeni, în timp ce ar fi transportat, pregătite pentru vânzare, 20 de grame de cocaină, 59 de comprimate de ecstasy, 150 de grame de cannabis şi 15 grame de haşiş.

Asupra lui au fost descoperiţi 12.728 de lei şi 300 de leva, care ar proveni din trafic de droguri.

În ziua de 10 noiembrie 2020, în baza mandatului obţinut de la Tribunalul Bucureşti, poliţiştii au efectuat o percheziţie la locuinţa bărbatului din Otopeni, fiind descoperite şi ridicate: aproximativ 17 kilograme de cannabis, 3.928 de comprimate de ecstasy, aproximativ 500 de grame de cocaină, 10 grame de amfetamină, precum şi 1,7 milioane de lei şi 4.070 de euro, care ar proveni din trafic de droguri.

Perchezitii DIICOT

FOTO DIICOT
 

Munţii de bani erau ascunşi în lenjeria de pat, în mai multe valize şi chiar în cutii de pantofi. Bărbatul avea şi o maşină de numărat bani pentru a ţine socoteala încasărilor.

De asemenea, a fost ridicat, pentru cercetări, un autoturism.

Perchezitii DIICOT

FOTO DIICOT

Bărbatul a fost condus la procurorul DIICOT, care a dispus reţinerea sa.

Ulterior, instanţa de judecată a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de mare risc şi de risc şi trafic de droguri de mare risc şi de risc.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite