Ovidiu Tender, eliberat din penitenciar. A ispăşit 4 ani şi 6 luni din pedeapsa de 12 ani şi 7 luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ovidiu Tender
Ovidiu Tender

Ovidiu Tender a părăsit Penitenciarul Târgu-Jiu, după ce magistraţii Judecătoriei Târgu-Jiu au aprobat eliberarea condiţionată a omului de afaceri. Acesta a fost condamnat, în 2015, la 12 ani şi şapte luni de închisoare, în dosarul Carom.

Potrivit unor surse din cadrul Penitenciarului Tîârgu Jiu, omul de afaceri Ovidiu Tender a părăsit marţi închisoarea, după ce magistraţii Judecătoriei Târgu Jiu au aprobat săptămâna trecută cererea de eliberare condiţionată. Decizia nu a fost atacată de procurori, iar omul de afaceri a fost eliberat, arată digi24.ro. „Admite cererea şi propunerea de liberare condiţionată privind petentul condamnat Tender Ovidiu Lucian. Dispune liberarea condiţionată a petentului condamnat Tender Ovidiu Lucian”, a decis instanţa.

Ovidiu Tender a fost condamnat, în 2015, la 12 ani şi şapte luni de închisoare în dosarul Carom, în care şi omul de afaceri Marian Iancu a primit o pedeapsă de 14 ani de închisoare. Cei doi au fost acuzaţi de înşelăciune şi spălare de bani, decizia fiind luată de Curtea de Apel Bucureşti.

Tribunalul Bucureşti îi condamnase, în decembrie 2014, pe Ovidiu Tender la 11 ani şi patru luni de închisoare şi pe Marian Iancu la 13 ani şi opt luni de închisoare, în dosarul Carom. Decizia a fost contestată. În acest dosar, Ovidiu Tender şi Marian Iancu au fost trimişi în judecată în 2006, rechizitoriul fiind întocmit de fosta şefă a DIICOT, Alina Bica.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite