Ordonanţe la ordinul şi în folosul lui Liviu Dragnea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Îndată ce au preluat puterea ajutaţi de tancurile sovietice şi imediat după ce şi-au creat organismele propriii de represiune, comuniştii români, oameni ai subteranei, au început să îşi anihileze şi lichideze adversarii în puterea nopţii.

Oamenii Miliţiei şi ai Securităţii descindeau şi operau percheziţii şi arestări protejaţi de întuneric. Ca nişte cârtiţe. Ca nişte şobolani.

Tot noaptea şi tot în întuneric a adoptat guvernul condus de numitul Grindeanu Sorin o seamă de ordonanţe de urgenţă prin care PSD, partidul de sorginte comunistă creat de bolşevicul Iliescu, dă o mare lovitură Statului de drept, justiţiei şi însăşi ideii de democraţie. Întorcând România în era practicilor totalitare.

Grindeanu, insul fără coloană vertebrală ajuns printr-o eroare a istoriei prim-ministru al României, l-a trimis la înaintare pe semi-analfabetul ministru al Justiţiei cu numele de Iordache Florin , cel ce se exprimă precum unui absolvent de facultate muncitorească, dar şi asemenea unui anchetator din cumpliţii ani 50 ai secolului trecut, să mărturisească, să facă public anunţul fărădelegii comise de guvern la ordinul şi în folosul lui Liviu Dragnea. Care, graţie ordonanţelor adoptate de cabinetul PSD-ALDE noaptea, scapă de acuzaţia de abuz în serviciu pentru care a fost trimis în judecată. La pachet cu Liviu Dragnea mai scapă în această a doua marţe neagră şi alţi politicieni. 

Totul cu preţul sfidării unei populaţii despre care comunistoidul PSD speră că fiind momită, anesteziată cu majorări salariale nu va reacţiona, se va lăsa prostită, umilită. Că va putea fi încă o dată - a câta? - dusă de nas. Că va fi siluită.

Îmi place să cred că nu va fi aşa.

Mai sper că România cinstită încă nu a murit!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite