Oprescu: Din 21 de spitale, doar 3 au sisteme de avertizare contra incendiilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Edilul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că lucrările de la Maternitatea Giuleşti au demarat şi propabil că reparaţiile vor dura în jur de o lună, până când maternitatea va începe să funcţioneze la parametrii normali.

"Conform promisiunii am inceput lucrarile aici (maternitatea Giuleşti -n.r.), încercăm să facem sa dureze cat mai puţin, două saptămâni, două saptămâni jumătate, sunt de comandat o serie de lucruri să putem să montăm toată aparatura, să o punem în funcţiune, celelalte spitale încep să se blocheze fiindcă nu mai au locuri.",  a declarat Sorin Oprescu.

"Sper ca într-o lună de zile să funcţioneze aici.  Lucrările de constrcuţie ca să fie la cheie să putem să montăm imediat aparatura necesară.",  a adăugat edilul capitalei. 

"Am întâlnire cu directorii de spitale care aparţin de primărie şi după o să am întâlnire cu ceilalţi să-i rog să găsim un sistem în care să nu blocăm  toate secţiile ", a completat Oprescu.

În vizita scurtă făcută la Maternitatea Giuleşti, Oprescu a declarat că a vrut să se convingă că oamenii au început lucrările.

"Pentru toţi directorii trecuţi în sistemul de primărie, la jumătatea lunii septembrie  susţin concursurile pe care le au de susţinut. Toată conducerea Maternităţii va face asta", a completat Oprescu.

"Directorul, directorul medical, directorul tehnic, directorul administrativ  sunt suspendaţi cu hârtie în regulă", a încheiat Oprescu.

Din 21 de spitale, doar 3 au sisteme de avertizare contra incendiilor

UPDATE: Din 21 de spitale aflate în administrarea Primăriei Generale a Capitalei, doar trei au sisteme de avertizare contra incendiilor, potrivit primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu. Acesta a precizat că managerii unităţilor medicale aflate în subordinea primăriei vor susţine examen pe post între 15 şi 20 septembrie.

Totodată, Oprescu a precizat că în această săptămână se vor finaliza şi numirile reprezentanţilor Primăriei în consiliile de administraţie ale spitalelor.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite