Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, a fost prins în Italia. Cererea de extrădare, în lucru

Sorin Strutinsky, partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu, a fost prins în Italia. Cererea de extrădare, în lucru

Cererea de extrădare se află pe rolul Tribunalului Bologna. Primul termen a fost stabilit pentru finele acestei luni Foto: Arhivă

Omul de afaceri Sorin Gabriel Strutinsky, condamnat definitiv la Constanţa la o pedeapsă de zece ani şi opt luni de închisoare, ar fi fost depistat în Italia. În prezent, omul de afaceri se află în stare de arest la domiciliu în vederea judecării cererii de extrădare. Sorin Strutinsky este partenerul de afaceri al lui Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Avocatul său, Marius Mocanu, a declarat, pentru publicaţia locală ZIUA de Constanţa, că Sorin Strutinsky „s-a predat de bunăvoie autorităţilor din Italia În data de 23.03.2021 şi a fost plasat în arest la domiciliu până la soluţionarea cererii de.extrădare“. 

Strutinsky era căutat pentru a executa o pedeapsă definitivă de zece ani şi opt luni de închisoare, după ce pe numele său a fost emis un mandat în data de 6 iulie 2020, pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de influenţă în formă continuată, instigare la fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.
 
Într-un alt dosar, Strutinsky a fost condamnat în primă instanţă la şapte ani şi zece luni de închisoare, decizia nefiind una definitivă.
 
Cererea de extrădare se află pe rolul Tribunalului Bologna. Primul termen a fost stabilit pentru finele acestei luni.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările