Oameni ai străzii maltrataţi de doi tineri de 16 şi 18 ani din Capitală. Adolescenţii au fost reţinuţi după ce una dintre victime a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi tineri de 16, respectiv 18 ani, au fost reţinuţi de anchetatorii bucureşteni după ce ar fi bătut trei oameni ai străzii în incinta fostului spital de boli dermato-venerice din Capitală, iar unul dintre aceştia a murit. Agresorii vor fi duşi în faţa instanţei cu propunerea de arestare preventivă.

Surse judiciare au declarat că două dintre victime au fost agresate în două zile diferite. Primul incident a avut loc pe 7 iunie când agresorii s-au dus la fostul spital de boli dermato-veneric unde i-au găsit pe oamenii străzii. 

Tinerii au început să îi lovească pe bătrâni şi să îi oblige să danseze pe manele, iar atunci când acestora li se făcea rău din cauza bătăilor ca să îşi revină, îi stropeau cu apă. După acest episod, unul dintre oamenii străzii a plecat pentru a-şi căuta chiştoace, însă s-a întâlnit cu un echipaj de poliţie care la vederea bărbatului bătut crunt a chemat o ambulanţă pentru a-l transporta la spital.

Cel de-al doilea incident a avut loc pe 9 iunie când aceiaşi tineri s-au întors în locul unde oamenii străzii dormeau. Între timp în adăpost se întorsese şi bărbatul care fusese internat. Agresorii au început din nou să-i lovească. În urma acestui al doilea incident unul dintre bărbaţi a decedat.

„Timp de trei ore oamenii străzii au fost legaţi, torturaţi şi bătuţi cu bâte”, spun anchetatorii.

„În dimineaţa de luni, 9 iunie a.c., poliţiştii Capitalei au fost sesizaţi, prin intermediul apelului unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, în curtea unui imobil, situat pe Calea Şerban Vodă din sectorul 4, a fost găsit un bărbat decedat, în vârstă de aproximativ 50 de ani”, se arată în comunicatul Poliţiei. 

Cei doi tineri şi-au recunoscut faptele, iar în cursul zilei de 12 iunie au participat la reconstituirea evenimentelor.

Ei sunt cercetaţi pentru omor calificat şi vor fi duşi vineri în faţa instanţei Tribunalului Bucureşti cu propunerea de arestare preventivă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite