O şcoală din Capitală este acuzată că boicotează alegerile: una dintre intrări este închisă, iar oamenii cred că nu pot vota acolo

O şcoală din Capitală este acuzată că boicotează alegerile: una dintre intrări este închisă, iar oamenii cred că nu pot vota acolo

FOTO: Arhiva

Intrarea pricipală a unei şcoli din Capitală este închisă şi mulţi oameni se întorc din drum crezând că nu se mai ţin alegerile.

Ştiri pe aceeaşi temă

La şcoala 110 din sectorul 4 al Capitalei a fost închisă intrarea din faţă şi o parte dintre alegători au renunţat să voteze deoarece au crezut că acolo nu se mai votează.

„La şcoala 110 din sector 4, nu ştiu din păcate secţie de votare ce număr are, se pare că se încearcă boicotarea. Şcoala are două intrări, au închis intrarea obişnuită, oamenii vin şi zic că secţia e închisă sau că nu se votează, nu există nici un afiş, nimic. Intrarea se face prin spate, puţini ştiu de această intrare”, a transmis o telespectatoare, informează digi24.ro. 
 
De asemenea, o altă telespectatoare, Raluca, ne spune că persistă problemele la secţia de votare 117 de la Liceul Ion Neculce din Bucureşti:
 
„Şi la această oră (11:00, n.red.) votanţii află că au de aşteptat deoarece membrii SV 117 sunt ocupaţi cu pregătirea urnei mobile. Foarte multe persoane renunţă.”
 
 
 
 
 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: