O româncă cu şase copii care a încercat să intre ilegal în Canada a fost arestată

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei şase copii care o însoţeau au fost preluaţi de Direcţia de protecţie a tinerilor
Cei şase copii care o însoţeau au fost preluaţi de Direcţia de protecţie a tinerilor

O româncă în vârstă de 31 de ani însoţită de şase copii de vârste mici, care încerca să treacă ilegal frontiera americană cu Canada, a fost arestată de doi jandarmi.

Simona Ciuciu, de origine română, a fost acuzată de intrare ilegală pe teritoriul Canadei, fără a se prezenta la postul de vamă. 

Conform procurorului din Couronne, Myriam Lachance, femeia ar fi intrat ilegal şi pe teritoriul Statelor Unite, notează publicaţia Journal de Montreal.

Cei şase copii care o însoţeau au fost preluaţi de Direcţia de protecţie a tinerilor, în aşteptarea stabilirii originii şi destinaţiei lor. 

Conform lui Lachance, partenerul Simonei Ciuciu, Serafin Cirnaru, ar fi în prezent deţinut în închisoarea Bordeaux din Montreal. Românul în vârstă de 39 de ani a fost arestat la 16 septembrie şi este suspectat că ar fi fost în fruntea unei reţele de trafic de persoane.

Simona Ciuciu a compărut în faţa unei judecător, iar procurorul s-a opus repunerii sale în libertate în aşteptarea preluării dosarului de către serviciul de Imigrări din Canada.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite