O româncă din Italia a născut în parcarea spitalului. Medicii au asistat la venirea bebeluşului într-o maşină

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Românca alături de bebeluşul ei şi de medicii care au asistat-o la naştere FOTO www.perugiatoday.it
Românca alături de bebeluşul ei şi de medicii care au asistat-o la naştere FOTO www.perugiatoday.it

O româncă a născut în dimineaţa de miercuri, 6 aprilie, în maşina cu care reuşise să ajungă în parcarea spitalului din Città di Castello, provincia Perugia, din Umbria. Tânăra nu a mai reuşit să ajungă la secţia de Obstetrică şi a născut asistată de medici în autoturism.

Protagonista acestei întâmplări este o româncă în vârstă de 34 de ani, care locuieşte în zona Lisciano Niccone.

Miercuri dimineaţa, femeia era în maşină împreună cu soţul său, când a început să aibă dureri abdominale puternice. Nu a crezut că i s-a declanşat travaliul, astfel că cei doi au decis să se întoarcă acasă. Durerile au devenit însă din ce în ce mai intense, iar soţul său s-a îndreptat imediat spre spital.

A apucat să ajungă în parcarea spitalului şi să anunţe medicii.  Personalul Departamentului de Urgenţă şi al Departamentului de Obstetrică şi Pediatrie al Spitalului din Città di Castello a realizat că tânăra nu mai putea fi transportată în spital, astfel că au asistat-o la naştere în maşină.

Românca de 34 de ani a născut o fetiţă sănătoasă de 3,4 kilograme. Directorul spitalului, Silvio Pasqui, a mulţumit întregului personal pentru promptitudinea intervenţiei şi a felicitat familia de români pentru naşterea celui de-al treilea copil, scrie Perugia Today

Vă mai recomandăm să citiţi şi:

A vrut să-şi asiste soţia la naştere, dar a fost la un pas să fie chiar el operat. „M-au întrebat dacă sunt epilat pe abdomen”

O româncă de 37 de ani, la a opta naştere prin cezariană. Primii şapte copii au fost născuţi în Italia

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite