O româncă însărcinată a fost ucisă de iubitul ei italian. „Ce faci? Lasă cuţitul. Vom avea un copil”, a fost strigătul de disperare al femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O româncă stabilită în Italia a fost înjunghiată mortal de un afacerist sicilian cu care a avut o relaţie extramaritală. Bărbatul s-ar fi enervat după ce a aflat că tânăra era însărcinată cu copilul lui şi i-ar fi cerut să-şi părăsească nevasta.

Ana Maria Lăcrămioara Di Piazza, în vârstă de 30 de ani, locuia din copilărie în orăşelul italian Giardinello, după ce a fost adoptată de o familie siciliană. Recent, poliţiştii au descoperit trupul său neînsufleţit ascuns pe un câmp între Palermo şi Trapani, scrie Corriere della Serra, citat de Digi24.

Femeia ar fi avut o relaţie de un an cu Antonio Borgia, un om de afaceri sicilian, în vârstă de 51 de ani, care era căsătorit cu o altă femeie. Potrivit presei italiene, cei doi s-au întâlnit într-o zonă mai puţin populată unde au discutat, în maşină. Fata i-ar fi spus bărbatului că este însărcinată şi i-a cerut acestuia să-şi părăsească soţia, ameninţându-l că altfel îi va spune soţiei despre aventura sa extraconjugală.

Afaceristul ar fi înjunghiat-o pe fată în abdomen, iar aceasta a fugit apoi din maşină. Scenele au fost surprinse de o cameră de vedere amplasată în zonă. Pe imagini se vede cum românca, plină de sânge, a fost urmărită, prinsă şi târâtă înapoi în maşină de bărbat.

Pe camera, care a înregistrat şi audio, se auzea cum fata striga: „Ce faci? Lasă cuţitul. Vom avea un copil! Te iubesc, te iubesc. Nu se poate să se sfârşească aşa.”

Bărbatul ar fi calmat-o iniţial şi i-a promis că o duce la spital, însă odată ajunşi înapoi în maşină, cei doi au început din nou să se certe, iar afaceristul a lovit-o cu o bâtă în cap, iar apoi i-a tăiat gâtul cu cuţitul cu care a înjunghiat-o în burtă.

Bărbatul a aruncat apoi cadavrul româncei într-o groapă săpată pe un câmp din zonă, a mers acasă unde a făcut un duş, a spălat dubiţa cu care a transportat cadavrut şi făcut chiar şi o vizită la frizerie. Chiar şi aşa el nu a reuşit să şteargă complet urmele de sânge, şi pus în faţa acestor dovezi acesta şi-a recunoscut crima, scrie ziarul italian.

Antonio Borgia a fost arestat pentru moartea româncei şi riscă ani grei de închisoare.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite