VIDEO O româncă a fost „crucificată” în Italia. Autorităţile suspectează că femeia a fost victima unui criminal în serie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia în vârstă de 26 de ani era, cel mai probabil, prostituată, spun autorităţile italiene. FOTO La Stampa
Femeia în vârstă de 26 de ani era, cel mai probabil, prostituată, spun autorităţile italiene. FOTO La Stampa

Cadavrul unei românce în vârstă de 26 de ani a fost găsit crucificat, luni, la periferia Florenţei, cu urme de tortură. Anchetatorii italieni au stabilit profilul ucigaşului, descriindu-l drept un bărbat cu tendinţe sado-masochiste şi cu disfuncţii sexuale.

Femeia, în vârstă de 26 de ani, a fost găsită sub un pod din Ugnano, la periferia Florenţei, de un biciclist care a alertat autorităţile. 

Autorităţile italiene suspectează că femeia, identificată drept Andreea Cristina Zamfir, a fost victima unui criminal în serie, în contextul în care au fost găsite similitudini cu alte şase cazuri de agresiuni sexuale sau crime.

Atunci când a fost găsită, femeia avea doar pantofii în picioare. Hainele ei, telefonul mobil şi poşeta în care avea actele de identitate au fost găsite la o distanţă de 1,5 kilometri de cadavru. Poliţia italiană nu exclude deocamdată nicio ipoteză, dar cea principală este că femeia a fost imobilizată, torturată şi violată, apoi lăsată să moară. 

Tânăra în vârstă de 26 de ani era originară din Hunedoara, dar avea domiciliul în Drobeta Turnu Severin. Era plecată de patru luni cu soţul său în Italia, lăsându-şi cei doi copii, în vârstă de trei şi respectiv un an, în grija bunicilor din partea tatălui. 

image

Părinţii soţului victimei care locuiesc în cartierul severinean Schela au declarat, marţi, că au fost înştiinţaţi în cursul serii de luni cu privire la decesul tinerei. Aceştia ştiau că Andreea (foto dreapta) lucra în Florenţa, la un restaurant împreună cu soţul său.

Investigaţia este coordonată de Paolo Canessa, procurorul care a orchestrat şi ancheta privind „monstrul din Florenţa”. „Monstrul din Florenţa” este un criminal în serie care, în perioada 1968-1985, a ucis 16 persoane, aproape toate dintre acestea fiind cupluri. 

În urmă cu un an, în martie 2013, o altă femeie a fost găsită în mod similar. Era o prostituată italiană în vârstă de 46 de ani, găsită în viaţă, tot în Florenţa, după ce fusese agresată sexual şi torturată.

Conform unor surse citate de site-ul de ştiri ArticoloTre.com, banda adezivă cu care a fost legată românca este de acelaşi tip cu cea utilizată în alte şase cazuri de crime sau abuzuri sexuale comise în Florenţa şi în întreaga regiune Toscana.

Surse citate de agenţia Adnkronos au declarat că românca ucisă se prostitua la periferia oraşului Florenţa, unde locuia de câţiva ani.

Anchetatorii caută un bărbat de aproximativ 50-60 de ani, italian, cel mai probabil client al prostituatelor.

Profilul ucigaşului româncei din Florenţa: un italian bătrân, chel şi cu disfuncţii sexuale

Anchetatorii italieni au stabilit că ucigaşul româncei Andreea Cristina Zamfir are înclinaţii sado-maso şi suferea de disfuncţii sexuale, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Aceste concluzii au fost trase ca urmare a faptului că autorul şi-a crucificat victimele, iar ulterior, din cauza problemelor de erecţie, le-a bătut până unele dintre ele au murit, au explicat specialiştii.

După ce declaraţia unei fete care a scăpat cu viaţă, anul trecut, a fost coroborată cu raportul experţilor, s-a ajuns la concluzia că ucigaşul este un italian cu tenul deschis şi chelie, care are vârsta de aproximativ 50-60 de ani.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite