O româncă de 63 de ani, în stare critică după accidentul din Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alte cinci persoane prezintă răni minore FOTO Arhivă Adevărul
Alte cinci persoane prezintă răni minore FOTO Arhivă Adevărul

O româncă de 63 de ani este în stare critică în urma accidentului de microbuz de miercuri din Anglia în care au fost implicaţi 10 români.

Poliţia anunţase iniţial că la bordul microbuzului erau nouă persoane. Ulterior, anchetatorii au stabilit că în vehicul erau zece oameni, toţi cetăţeni români.

Potrivit presei britanice, o femeie de 63 de ani a fost preluată de un elicopter şi transferată la secţia de terapie intensivă a Spitalului General din Southampton, fiind în stare critică, notează Mediafax.

Un bărbat de 66 de ani şi un tânăr de 22 de ani, care erau în stare critică, nu mai prezintă risc vital, fiind internaţi în spitalul Basingstoke din Southampton.

Alte cinci persoane - trei femei şi doi bărbaţi - sunt internaţi în spitalul Basingstoke având răni minore. Un băieţel de doi ani şi o fetiţă de şase ani au scăpat nevătămaţi, dar se află la spital ca măsură de precauţie.

MAE a confirmat, miercuri seară, că în microbuz se aflau 10 români. „În microbuzul implicat în accident se aflau 10 cetăţeni români. Conform evaluării iniţiale, accidentul s-a produs din cauza exploziei unui pneu. În accident nu au fost implicate alte autoturisme", a precizat miercuri seară MAE.

Ambasadorul României, însoţit de ataşatul de afaceri interne şi de un consul, s-a deplasat la cele două spitale unde sunt internate victimele, urmând să poarte discuţii şi cu poliţia locală.

Până la această oră, nu au existat solicitări de asistenţă consulară din partea cetăţenilor români implicaţi în accident.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite