O poliţistă însărcinată în opt luni a fost diagnosticată cu cancer. Apelul umanitar lansat de Marian Godină în ziua de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştul Marian Godină a publicat pe pagina sa de Facebook un anunţ umanitar prin care îşi roagă prietenii virtuali să îi ajute colega, Georgiana Bălan, care lucrează la Serviciul de Investigaţii Criminale, a fost diagnosticată cu cancer şi peste o lună urmează să nască. Într-o singură zi, peste 1.500 de oameni au donat aproape 35% din suma necesară.

Georgiana are 30 de ani şi este absolventă a Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza„. Tânăra lucrează la Serviciul Investigaţii Criminale şi este însărcinată în opt luni. Poliţista urmează să devină mamă în februarie 2019. După o analiză de rutină, Georgiana a fost diagnosticată, în noiembrie, cu melanom malign în stadiul 3 (cancer de piele).

„Până în prezent a fost operată de două ori la piciorul drept, unde a avut o aluniţă care s-a dovedit canceroasă. Tratamentul pe care trebuie să îl urmeze imediat după naştere este imunoterapia pe o perioadă de 1 an de zile, tratament care nu este decontat de stat în stadiul 3 şi costă aproximativ 75.000 GBP (lire sterile). Melanomul este cea mai agresivă formă de cancer de piele, existând posibilitatea ca în câteva luni, boala să evolueze în stadiul 4, stadiul final. Dacă nu strangem suma respectivă pentru tratament, îi este frică că nu va putea să îşi vadă băieţelul crescând, să îl strângă la piept şi să fie lângă el când va face primii paşi sau să-l audă zicând cuvantul mama”, este mesajul postat pe Facebook de soţul Georgianei.

Poliţistul Marian Godină a anunţat că se implică pentru a strânge banii necesari pentru tratamentul colegei sale. El a lansat un apel umanitar pe Facebook, în ziua de Crăciun. 

„Ce ziceţi, mai reuşim încă o dată să facem minuni împreună, mai ales acum, în ziua de Crăciun? Hai să vedem până mâine toată suma strânsă, eu zic că ne putem mobiliza. Şi un share ajută! Colega mea, Georgiana, este poliţistă la Serviciul de Investigaţii Criminale. În vârstă de doar 30 de ani şi însărcinată în luna a opta, a fost diagnosticată cu cancer de piele în stadiul 3. Este nevoie urgentă de suma de bani necesară tratamentului”, a scris Marian Godină pe pagina sa de Facebook.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite