UPDATE O persoană a fost împuşcată în urma unui conflict în trafic, în Capitală. Atacatorul a fost identificat de Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a fost rănită uşor, după ce a fost împuşcată în urma unui conflict în trafic, care a avut loc marţi, în cartierul Colentina din Sectorul 2 al Capitalei. Atacatorul, care iniţial fugise de la locul faptei, a fost identificat de poliţişti şi dus la audieri.

UPDATE Potrivit unui comunicat emis de Poliţia Capitalei, atacatorul, un bărbat de 27 de ani, a fost dus la Secţia 7 de Poliţie pentru a fi audiat.

Surse din cadrul Poliţiei susţin că incidentul s-a petrecut pe Şoseaua Andronache din sectorul 2 al Capitalei pe fondul traficul aglomerat din zonă.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţiei de la Secţiei 7 care a luat legătura cu victima, un bărbat în vârstă de 39 de ani. 

Acesta a precizat că, „în timp ce conducea un autoturism, în urma unei şicanări cu un alt participant la trafic, ocupantul din dreapta al celuilalt autoturism l-ar fi agresat”, au declarat surse din cadrul Poliţiei.

Victima a primit îngrijiri medicale la faţa locului, de la un echipaj SMURD, fără a fi necesară transportarea acesteia la spital, au precizat sursele citate.

Poliţiştii fac cercetări pentru a prinderea agresorului şi pentru stabilirea cu exactitate a situaţiei.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite