FOTO Tisha, fostă TNT, este şoferiţa nervoasă care a rănit un conducător auto după ce s-au şicanat în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aiana Adriana Constantin „Tisha“ (stânga) este şoferiţa care a împuşcat un bărbat în trafic FOTO Mediafax
Aiana Adriana Constantin „Tisha“ (stânga) este şoferiţa care a împuşcat un bărbat în trafic FOTO Mediafax

Alexandra Aiana Constantin, fosta componentă a trupei TNT, este şoferiţa care a rănit în trafic un alt şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Capitală, după o altercaţie în trafic, folosind un spray lacrimogen, potrivit unor surse neoficiale. Reprezentanţii Poliţiei au precizat că agresoarea, dusă la Secţia 1 pentru audieri, este cercetată pentru port ilegal de armă albă,dar şi conducere fără permis.

UPDATE  Potrivit unor surse neoficiale, Alexandra-Aiana Constantin, Tisha pe numele de scenă, cunoscută ca fiind „fata rea“ din trupa TNT,  este şoferiţa care a rănit un alt şofer în trafic, cu un spray lacrimogen.

Şoferiţa nervoasă şi fără permis, fostă solistă în trupa TNT

Grupul format din trei fete – Lala, Dea şi Tisha – s-a lansat la începutul anilor 2000 şi a avut un singur hit: un cover al piesei „Ani de liceu“, interpretată de Stela Enache pe coloana filmului „Liceenii“. După ce a părărsit trupa TNT, Aiana Constantin a urmat Facultatea de Limbi Străine, pe care a terminat-o printre primii. Ea s-a concentrat serios pe carieră şi a devenit traducător-interpret autorizat de limba engleză şi colaborator pentru mai multe publicaţii, potrivit cancan.ro.

UPDATE  Femeia care a rănit un şofer, joi, în Piaţa Dorobanţi din Bucureşti, după o altercaţie în trafic, a folosit un spray lacrimogen care i-a provocat bărbatului arsuri şi o hemoragie nazală.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, şoferul ar fi coborât geamul maşinii sale şi i-ar fi adresat femeii cuvinte ofensatoare, aceasta reacţionând cu un spray lacrimogen cu două rezervoare.

Substanţa pulverizată din spray i-a cauzat bărbatului o hemoragie nazală şi arsuri pe faţă, context în care soţia acestuia, aflată în maşină cu el, fiind convinsă iniţial că agresoarea a folosit un pistol, potrivit aceloraşi surse, citate de Mediafax.

Reprezentanţii Poliţiei au precizat că agresoarea, audiată în prezent la Secţia 1, este cercetată pentru port ilegal de armă albă, loviri şi alte violenţe, dar şi conducere fără permis, ea neavând dreptul să se afle volan.

 UPDATE Şoferiţa implicată în incidentul din Piaţa Dorobanţi, în vârstă de 27 de ani, a fost prinsă de poliţişti. Potrivit unor surse apropiate anchetei, femeia a fost dusă la Secţia 1 Poliţie pentru a fi audiată.

"Incidentul a avut loc pe strada Radu Beller, chiar în faţa Pieţei Dorobanţi. Bărbatul împuşcat se afla într-un autoturism Mercedes de culoare închisă. Alături de acesta era şi soţia sa", au declarat martorii prezenţi la acea oră în zonă.

Aceleaşi surse au adăugat că victima, care are în jur de 30 de ani, avea faţa plină de sânge, dar a reuşit să iasă singură din maşină.

O femeie sunat la 112 şi a spus că soţul ei, care se afla la volan, a fost împuşcat de o femeie, în urma unui conflict în trafic.

spray lacrimogen

Pistolul cu care a fost rănit bărbatul

Din primele cercetări a rezultat că femeia care a tras nu ar fi folosit o armă cu glonţ.

Bărbatul a fost împuşcat în zona stângă a feţei, unde a suferit arsuri.

Agresoarea a fugit de la faţa locului, în Capitală fiind instituite filtre pentru prinderea acesteia.

Potrivit lui Adrian Marin, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, echipajul de prim ajutor care a ajuns la faţa locului a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 35 de ani, care prezenta o plagă împuşcată.

Bărbatul era conştient şi a fost transportat la Spitalul de Urgenţă Floreasca, a precizat Adrian Marin.

Poliţiştii urmează să stabilească, în urma anchetei, de a fost împuşcat bărbatul.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite