O maşină a Ambasadei SUA la Bucureşti a lovit o femeie pe trecerea de pietoni. Reacţia Ambasadei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Arhiva Adevărul
FOTO: Arhiva Adevărul

O femeie de 42 de ani a fost rănită, marţi, de un autoturism pe Bulevardul Pipera din Voluntari, fiind declanşată o anchetă de către poliţişti. Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca din Capitală. Autotutismul, care aparţine Ambasadei SUA, era condus de o femeie care a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

UPDATE: Ambasada SUA confirmă faptul că un autovehicul condus de un angajat al Ambasadei a fost implicat într-un accident rutier în zona Pipera. „La acest moment, informaţiile sunt în curs de actualizare, ar fi prematur să comentăm”, transmite biroul de presă al Ambasadei SUA, potrivit G4Media.

Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Spitalul a refuzat să ofere informaţii despre starea femeii.

Ştirea iniţială

Accidentul s-a produs în jurul orei 16:20, iar victima este o femeie de 42 de ani care a fost luată de ambulanţă.

Autoturismul care aparţine Ambasadei SUA era condus de o femeie cu grad diplomatic. Ea nu se afla sub influenţa alcoolului, potrivit rezultatului testului oficial.

„La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor. De asemenea, la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, respectiv o femeie, în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun.”, transmite într-un comunicat de presă Poliţia Ilfov.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite