O fetiţă care a fugit de acasă este căutată de jandarmi, poliţie şi de salvamontişti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Salvamontiştii speră să o găsească pe micuţă
Salvamontiştii speră să o găsească pe micuţă

Peste 200 de poliţişti, jandarmi şi salvamontişti au declanşat o operaţiune de căutare a unei feetiţe de 11 ani care a fugit de la tatăl său, pe timp de zăpadă, ea încercând să ajungă la bunici, s-a rătăcit, însă a fost salvată de un tânăr care i-a găsit un adăpost.

Vineri după-amiază, fetiţa a plecat de la domiciliu tatălui, ea fiind găsită sâmbătă dimineaţă, informează Poliţia Română.

Vineri, în jurul orei 17.00, poliţiştii gorjeni au fost sesizaţi despre faptul că, în jurul orei 15.30, fetiţa de 11 ani, din comuna Albeni, a plecat de la locuinţa tatălui său, din comuna Schela, spre localitatea de domiciliu şi nu a mai ajuns.

În urma sesizării, imediat la faţa locului s-a deplasat echipa operativă alcătuită din poliţişti, jandarmi şi salvamontişti.

Copila, în urma unor discuţii avute cu tatăl ei la care se afla în vizită, fetiţa a decis să se întoarcă la bunicii la care locuia după despărţirea părinţilor, în comuna Albeni.

Întrucât drumurile erau acoperite de zăpadă şi se lăsase înserarea, fetiţa s-a rătăcit. Ea a avut noroc însă cu un tânăr, în vârstă de 21 de ani, care a întâlnit-o în momentul în care intenţiona să intre în apa râului Jiu, pentru a-l traversa în încercarea de a apuca drumul spre casa bunicilor.

Tânărul a lăsat-o în grija unei familii, din satul Gornăcel, care îi cunoştea părinţii şi care i-a dat de mâncare şi a găzduit-o pe timpul nopţii, urmând ca a două zi să o ducă acasă.

Observându-i pe poliţiştii care au ajuns cu căutările în satul lor, gazdele copilei i-au anunţat că se află la ei.

Minora a fost încredinţată bunicului, şi, întrucât a mai plecat de acasă, fără ca părinţii să anunţe dispariţia ei, poliţiştii au sesizat Direcţia Judeţeană pentru Protecţia Copilului Gorj.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite