O fetiţă de 10 ani din Dâmboviţa a murit după ce a luat un analgezic

O fetiţă de 10 ani din Dâmboviţa a murit după ce a luat un analgezic

Ambulanţa a transportat copilul la spital

O copilă de 10 ani din comuna Crângurile-Pătroaia, Dâmboviţa, a fost găsită inconştientă în casă, miercuri, de părinţi. Se pare că fetiţa luase un calmant pentru că o durea capul.

O fată de 10 ani din judeţul Dâmboviţa a fost găsită inconştientă în casă, miercuri, de către părinţii ei, ea fiind transportată la spitalul din Găeşti, unde i s-au făcut manevre de resuscitare, însă ulterior a fost declarată decedată. Poliţiştii spun că primele verificări arată că ea nu avea urme vizibile de violenţă, iar în cursul zilei ar fi luat un analgezic, din cauza unor dureri de cap.

Poliţia Judeţeană Dâmboviţa a anunţat, miercuri seară, că o fată de 10 ani din localitatea Crângurile-Pătroaia a fost găsită inconştientă în locuinţă.

"Din primele verificări, aceasta nu prezenta urme vizibile de violenţă. Totodată, pe timpul zilei, pe fondul unor dureri de cap, minora ar fi ingerat un analgezic. Ulterior, după circa 25 de minute, părinţii au găsit-o inconştientă şi au solicitat sprijinul ambulanţei, fetiţa fiind transportată la Spitalul Orăşenesc Găeşti", a arătat sursa citată.

La spital, fetei i-au fost făcute manevre de resuscitare.

Reprezentanţii Poliţiei au anunţat însă că, din nefericire, ea a murit.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: