Întârziere de cinci ore, din cauza unor probleme tehnice, a unei curse Wizz Air între Bucureşti-Londra

0
Publicat:
Ultima actualizare:
aeronava wizz air foto

Un zbor al companiei aeriene Wizz Air, pe ruta Bucureşti-Londra, care trebuia să decoleze vineri la ora 07.05 de pe Aeroportul Henri Coandă, a decolat cu o întârziere de cinci ore, din cauze tehnice.

“Aeronva trebuia să plece de pe aeroportul Otopeni spre Londra la 7.05 şi trebuia să se întoarcă în Bucureşti la ora 14.45. Nu a plecat nici acum, aşă că vor exista întărzieri”, a declarat o sursă avizată, pentru News.ro.

În funcţie de întârzierea zborului Bucureşti-Londra se va cunoaşte şi întârzierea zborului retur. 

Până la ora redactării acestei ştiri compania aeriană Wizz Air nu a comunicat motivul întârzierii.

Compania ungară low-cost Wizz Air este liderul pieţei de transport aerian din România, având în primul trimestru o cotă de piaţă de 28,6% după numărul de pasageri transportaţi, potrivti estimărilor proprii.

„Zborul Wizz Air W6 3001 de la Bucureşti la Londra Luton a înregistrat o întârziere deoarece aeronava a necesitat o verificare tehnică neprevăzută. Pentru a micşora întârzierea, Wizz Air a luat decizia să opereze zborul cu o altă aeronavă. Cursa a decolat de la Bucureşti la ora 12:05, cu 5 ore întârziere. Totodată, zborul Wizz Air W6 3002 de la Londra Luton va fi întârziat. Pasagerii ambelor zboruri au primit vouchere pentru alimente, conform politicii Wizz Air şi regulamentelor în vigoare. Wizz Air îşi cere scuze tuturor pasagerilor pentru orice inconvenient cauzat, însă siguranţa pasagerilor şi a echipajului este prioritară“, au declarat reprezentanţii companiei Wizz Air.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite