O cursă Tarom a fost anulată din cauza condiţiilor meteo din Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aeronavă Tarom
Aeronavă Tarom

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile de pe Aeroportul din Paris, o cursă Tarom care trebuia să plece de pe Aeroportul Otopeni la ora 13.05 a fost anulată. Anterior, o altă cursă Tarom, care avea destinaţia Frankfurt, a decolat cu peste două ore întârziere de pe  Aeroportul Henri Coandă din cauza viscolului din Germania.

Reprezentanţii Tarom au anunţat că o parte din pasagerii cursei spre Paris au fost rerutaţi spre o altă cursă Air France.

Europa se confrunta astăzi cu un val de aer polar şi căderi abundente de zăpadă care au continuat să provoace perturbări grave ale transportului, mai ales în Germania şi Franţa, în timp ce situaţia din Marea Britanie pare să se fi stabilizat, potrivit AFP.

În Germania, pe aeroportul din Frankfurt, al treilea din Europa, 216 curse au fost anulate sâmbătă din cauza viscolului.

Condiţiile meteo au provocat un accident grav vineri seară pe aeroportul din Nurenberg, un avion al companiei Air Berlin ieşind de pe pistă înainte de decolare şi rămânând blocat în zăpadă. Cei 145 de pasageri şi şase membri ai personalului au fost evacuaţi fără incidente.

În Franţa, traficul aerian a fost din nou afectat de zăpadă, iar în sud-estul ţării 7.000 de locuinţe au rămas fără curent electric. Numeroase accidente, fără victime, mai ales între TIR-uri au fost semnalate în sud-estul ţării.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite