O clădire în construcţii cu două etaje de lângă Bamboo, cuprinsă de incendiu. Focul a fost stins abia după opt ore

O clădire în construcţii cu două etaje de lângă Bamboo, cuprinsă de incendiu. Focul a fost stins abia după opt ore

Clădire incendiată este situată în apropierea clubului Bamboo. FOTO: Arhivă Adevărul

O clădire cu două etaje, aflată în construcţii, de lângă clubul Bamboo, din zona Lacul Tei a Capitalei, a fost curpinsă de flăcări, marţi dimineaţă, pompierii încercând de aproape două ore să stingă focul, potrivit declaraţiei acordate agenţiei Mediafax de purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incendiul de la clădirea aflată în construcţie, de lângă clubul Bamboo, din zona Lacul Tei, care a izbucnit marţi dimineaţă, a fost stins după aproape opt ore, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bucureşti, Daniel Vasile.
 
Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti a precizat că incendiul a fost stins în jurul orei 12.00, iar în zonă a rămas o autspecială cu apă şi spumă, pentru a supraveghea zona.

Focul a cuprins atât parterul, cât şi cele două etaje ale clădirii, fiind afectată o suprafaţă de 4.000 de metri pătraţi, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti.

Acesta a mai spus că înăuntru se află mai multe materiale combustibile care ard şi există pericolul extinderii incendiului la clubul Bamboo.

Pompierii intervin, din jurul orei 4.30, cu opt autospeciale de stingere şi două autoscări, venind la faţa locului şi cu o ambulanţă SMURD şi o maşină de descarcerare.

În clădire nu era nimeni, paznicul aflându-se într-o baracă din apropierea acesteia.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: