O bătrână, tâlhărită în scara unui bloc din Bucureşti. Agresorii au fost prinşi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Adevarul
FOTO Adevarul

O bătrână a fost tâlhărită în scara unui bloc din Capitală, agresorii fiind prinşi. Femeia, care are 80 de ani, a fost lovită înainte ca geanta să-i fie sustrasă.

„Secţia 14 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o femeie, după ce a pătruns în scara blocului de domiciliu, a fost urmată de doi bărbaţi necunoscuţi, care i-au smuls din mâna o geantă, după ce în prealabil au trântit-o la pământ”, arată Poliţia Capitalei. 

Oamenii legii au stabilit că fapta reclamată a fost săvârşită de trei bărbaţi. Doi dintre aceştia au pătruns în scara blocului de domiciliu al victimei, unde unul dintre tineri a a ţinut uşa scării blocului deschisă, facilitând astfel intrarea cât şi fuga celui de-al doilea tânăr, care i-a smuls din mână geanta persoanei vătămate, trântind-o la pământ.

În acest timp, cel de-al treilea bărbat a aşteptat în faţa scării, asigurând zona. Ulterior, aceştia au fugit prin spatele blocului, pe mai multe străzi, după care s-au întâlnit şi au verificat conţinutul genţii, au împărţit suma de bani găsită şi au abandonat geanta cu restul bunurilor din interior, arată Poliţia Capitalei. 

Cei trei suspecţi au între 19 şi 23 de ani şi au fost reţinuţi, fiind cercetaţi pentru tâlhărie calificată.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite