Nuţu şi Sile Cămătaru rămân în arest încă 30 de zile

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fraţii Cămătaru rămân în închisoare încă 30 de zile FOTO Adevărul
Fraţii Cămătaru rămân în închisoare încă 30 de zile FOTO Adevărul

Tribunalul Bucureşti a prelungit cu 30 de zile mandatele de arestare preventivă pentru Ion şi Vasile Balint, precum şi pentru alţi 12 membri ai clanurilor Cămătarilor şi Sportivilor, în dosarul în care sunt cercetaţi pentru infracţiuni cu violenţă şi şantaj.

Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis joi cererea procurorilor de prelungire cu 30 de zile a mandatelor de arestare preventivă a liderilor clanului Cămătarilor şi Sportivilor şi a altor 12 membri  ai grupărilor.

Decizia nu este definitivă, putând fi contestată la Curtea de Apel Bucureşti.

Liderii clanului Cămătarilor, Ion şi Vasile Balint, şeful grupării Sportivilor, Radu Cristian Roşca, şi alte 26 de persoane au fost arestate preventiv pentru 29 de zile în urma unor decizii din 23 februarie ale Tribunalului Bucureşti, fiind acuzaţi de infracţiuni cu violenţă şi şantaj.

Decizia de arestare preventivă a fost contestată de membrii grupărilor la Curtea de Apel Bucureşti care a decis că 14 dintre persoanele cercetate, printre care şi Ion şi Vasile Balint, vor rămâne în arest. Instanţa a decis ca fiul lui Nuţu Cămătaru, Mario Nuţu Balint, şi alţi 15 membri să fie eliberaţi din arest şi cercetaţi în libertate.
 

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite