Hackerii atacă Ziarul Lumina: „Nu există alt Dumnezeu în afară de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Aşa arăta miercuri seara site-ul ziarului Lumina
Aşa arăta miercuri seara site-ul ziarului Lumina

Site-ul ziarului Lumina, care aparţine Bisericii Ortodoxe Române, a fost spart de hackeri care au postat mesaje islamiste. Mesajele au fost postate în limba franceză.

Site-ul ziarului Lumina, editat de Biserica Ortodoxă Română, a fost spart de hackeri. Aceştia au postat pe site mai multe mesaje, toate în limba franceză: "Nu există alt Dumnezeu în afară de Allah, iar Mahomed este trimisul lui Allah", este principalul mesaj.

"Nous sommes habitués à votre faiblesse quand vous avez tués des innocents en Tunisie et en Algérie.
Mais aujourd'hui, Vous avez dépassé vos limites !
Fallaga a été ici a l'époque pour faire fin a vos actes berbères en Tunisie.
Aujourd'hui nous sommes les petits-fils de Daghbaji et Lazher Chariti...
Aujourd'hui nous sommes ici pour protéger notre réligion
Fallaga sera toujours l'obstacle, vous ne pourrais jamais le dépasser .
1,5 Million Tuer par des forces Francaise en algerie
nos grandperes fallaga dont tuer par les forces francaise
nos freres en mali tuer aussi par les forces francaise
ki est le vrais terrorist ??"

"Suntem obişnuiţi cu plăcerea voastră atunci când aţi ucis oameni nevinovaţi din Tunisia şi Algeria. Dar astăzi, v-aţi depăşit limitele! Fallaga a fost aici la timp pentru a opri barbarele tale acte în Tunisia. Astăzi suntem fiii Daghbaji şi lazher Chariti ... Astăzi suntem aici pentru a proteja religia noastră Fallaga va fi întotdeauna un obstacol, nu îl veţi putea depăşi. 1,5 milioane de oameni ucişi de către forţele franceze din Algeria bunicii nostri, ucişi de forţele franceze fraţii noştri din Mali, de asemenea, ucişi de forţele franceze cine este cu adevărat terorist?? "
fallaga

Mesajul este semnat "FallaGa Team, TUNISIAN CYBER RESISTANCE", grupare islamistă care a pornit mişcarea OP France ieri, împreună cu alte grupări de hackeri islamişti. Cei care s-au ocupat de site-ul ziarului Lumina au fost hackerii "darkshadow" si "xWARRIORtn".

Cei doi hackeri ar aparţine grupării Tunisian Cyber Resistance, organizaţie anti-israeliană şi pro-islamică din Tunisia, care a fost în spatele mai multor atacuri. Acum o zi, grupul a luat parte la atacuri asupra unor site-uri franceze. Această operaţiune se numeşte OP France şi a fost anunţată deja pe pagina grupului de pe Facebook.

Fallaga Team din Tunisia a spart nenumărate site-uri din Franţa. Ei au publicat imaginile şi mesajele care au putut fi găsite şi pe ziarul Lumina. Zilele trecute, Fallaga (Tunisian Cyber Resistance) au spart site-urile mai multor licee din Franţa, dar şi site-ul unui reprezentant Peugeot. De asemenea, au spart şi site-ul fundaţiei Jacques Chirac, al Institutului Emilie du Chatelet şi altele. 

Fallaga Team a organizat anul trecut un atac asupra site-urilor din Israel, în cadrul OpIsrael. 

Fallaga Team Twitter

[<a href="//storify.com/vladandriescu3/hackeri-tunisieni-atac-ziarul-lumina" target="_blank">View the story "Hackeri tunisieni atacă ziarul Lumina" on Storify</a>]

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite