Dosarul schimburilor de terenuri între Becali şi MApN, amânat pentru data de 14 mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Procesul privind schimbul de terenuri dintre George Becali şi Ministerul Apărării s-ar putea finaliza în 14 mai.Judecătorii Instanţei Supreme i-a anunţat  marţi pe avocaţii din acest dosar ca la următorul termen să fie pregătiţi pentru susţinerea pledoariilor finale. La termenul de marţi au lipsit George Becali şi Ioana Babiuc.

Completul de cinci judecători de la Instanţa Supremă a continuat, marţi, audierile în recursul făcut de procurorii anticorupţie în dosarul în care George Becali, fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, Ioana Babiuc şi Dumitru Cioflină au fost achitaţi pentru presupuse fapte de corupţie în legătură cu un schimb de terenuri între omul de afaceri şi Ministerul Apărării Naţionale (MApN).

Expertul desemnat de Direcţia Naţională Anticorupţie să facă expertiza în dosar, precum şi un expert parte ales de George Becali au explicat în faţa instanţei ce metode au folosit pentru a stabili valoarea terenurilor din Voluntari şi Ştefăneşti schimbate între Becali şi Ministerul Apărării, potrivit Mediafax.

Gigi Becali este acuzat de fapte de corupţie - prejudiciu de 892.758 de dolari în procesul în care iniţial fusese achitat.

Acuzat de abuz în serviciu contra intereselor publice,

finanţatorul stelist a fost găsit nevinovat de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în 2012, însă decizia a fost atacată cu recurs la completul de cinci judecători al instanţei supreme.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite